Napisano 18 Październik 200519 l Jest taka przełęcz w Japonii na której duch zmarłej kobiety zrzuca wędrowców w przepaść albo sprawia że zapadają sie w śniegu i zamarzają. Legenda o niej od dłuższego czasu mi się podobała a że nie mogę już patrzeć na komputer odgrzebałem ołówki z kąta i zaczeła mi się pojawiać taka pin- up girl
Napisano 18 Październik 200519 l Fajna babićka :P przypomina mi moją byłą profesorke od matematyki :) A po za tym całkiem, całkiem ciekawa postać. Można by było sie troche kłucić czy to facet czy babcia, ale po za tym fajny arcik.
Napisano 18 Październik 200519 l piękna śnieżynka, idą święta więc będzie jak znalazł na kartki :D Swoją drogą ciekawa ta legenda. powodzenia w pracy :) Pozdrawiam
Napisano 18 Październik 200519 l Autor Mi też jakoś o wiele bardziej podoba się legenda niż rysunek. Druga wersja- trochę bardziej kobieca chociaż to ciągle nie to o co mi idzie
Napisano 19 Październik 200519 l Jestem za tą drugą wersją. Chociaż ta pierwsza tez niezłe wyszła. Ale ta postać z drugiego rysunku ma coś w sobie, taką jakąś mroczną tajemnice. Pozdrowienia i powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 19 Październik 200519 l RK, chyba wiem co Ci sie widzi. Przedstawilbym to nawet na rysunku, ale nie chce mi sie :P
Napisano 21 Październik 200519 l Autor Deus- w takim razie jesteś przede mną bo ja jeszcze nie jestem pewien. Zacząłem dłubać przy twarzach bo coś mi te azjatki nie idą- wszystko na ukos. Hmm... coś się spieprzyło czy tylko ja nie mogę załączyć pliku ? http://www.rkgalery.com/snowwoman3.jpg