und3r Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Siema :) Po wielu konsultacjach postanowilem wziac udzial w tej bitwie :) A co mi szkodzi :) Moim celem jest zrobienie tego modelu do konca :) Zobaczymy czy sie uda :) Model = mrowka (jakas tam = wprowadze pozniej jak sie zdecyduje) Srodowisko = nieznane jeszcze Zyczcie mi powodzenia :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 a moze bys zrobil mrowke krolowa?:)) powodzenia i pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Hmm good idea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaoS Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Und3r jednak sie zdecydowales :) witam w bitwie i zycze powodzenia przyda sie :) Zroob mrowke Z:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Wiecie jak to jest ... Raz juz bralem udzial w Bitwie i z powodow odemnie nie zaleznych musialem sie wycofac :( Teraz wlasnie jestem na szkoleniach MSSQL i nie moge nawet zaczac modelowac .. no i nie wiem czy dzis wogole zaczne bo jak sie zapowiada do 2200 bede zajety. Chce zrobic owada gdyz to bedzie moj pierwszy character-like model. Jest to jakby nie patrzec swojego typu wyzwanie i szczerze mowiac licze na wasza pomoc i porady przy tworzeniu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 No to zadam pytanie wybiegajace w przyszlosc (dzisiejsza - mam nadzieje -co prawda): Jaka metoda zrobic model by byl jak najbardziej edytowalny i realny? Poly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Referencje: Krolowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 wedlug mnie najlepszym rozwiazaiem jest Polymodeling:)) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Tak wiec Poly... Mam ogolnie pytanie .. czy jak modelujecie to robicie takie organiczne obiekty z jednego obiektu wyjsciowego czy moze laczycie kilka? To sa me pytania .. wiem ze lamerskie ale jak mam sie nauczyc ich nie zadajac ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Odpowiedzcie :) To dla mnie wazna informacja :D [co?] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 ja robie wszystkio z jednego...czyli w moim przypadku komara byl to cylinder...ale jak kto woli moze rpobic z kilku obiektow... pzodr Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAIN Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Ja naprzyjład robie z kilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaueq Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 Hm.. ja jestem poczadkujacy ale swojego konika rbie z kilku.. tzn. zrobilem nogi, teraz robie odwlok i tak jakos dalej pojdzie ;) [soczek] Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Pierwsze rendery ... ciagle pracuje .. ale niedlugo bede musial wyjsc z domu (piatek wieczor) wiec cos jeszcze dzis zamieszcze a dokanczac bede jutro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 1. Model 2. Siatka Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Czekam na rady ... Sugestie mile widziane :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 11, 2003 Share Posted July 11, 2003 jak mi powiesz co to jest to chetnie cos doradze:] pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
und3r Posted July 11, 2003 Author Share Posted July 11, 2003 Ej no !! :D Spoko zaraz conieco dorobie to rozpoznasz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts