xeav Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 -Link- Ciekawy tutorial pokazujący jak uzyskać prostą scenę z realistycznym renderingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 biedny tutek, render mi sie nie podoba :( ogolnie nic ciekawego takie mam odczucia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 straszliwie biedny, realistic to nie jest :) kolejna reklama total textures :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 xeav poszukaj czegoś ciekawszego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 19 Październik 2005 Autor Share Napisano 19 Październik 2005 no mi też się za bardzo nie podoba ten tutek ale może komuś początkującemu się przyda :] btw. mogliby chociaż texturki wrzucić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 zeczywiscie realistyczna scena, zwłaszca kanciaste beczki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi