ortheza Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 a taka starsza pracke znalazlem na kompie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 ale ogromne gałęzie Wooow, praca bardzo pozytywna, mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 no to wes ja teraz ladnie pokololuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 19 Październik 2005 Share Napisano 19 Październik 2005 No kolrki by sie przydały ! A pracka bardzo mi sie podoba, fajna trzcina wyszła no i te konary ogromniaste ale ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Październik 2005 Autor Share Napisano 20 Październik 2005 szczerze mowic nigdy sie nie zastanawialem nad kolorowaniem prac w olowku... ale moze cos wykombinuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 drzewo wyglada zarąbiście, ma piękny korzonek :) jednego dnia natrzaskałem cyfrówką ok 200 zdjęć korzeni drzew żeby zgłębić temat, potrzebowałem referek do jednego rysunku, ale cholera, nic takiego fajnego jak na Twoim rysunku w swoim pięknym mieście nie znalazałem... ładne, gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastina Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Pracka bardzo mi się podoba :) Jest ciekawa i ma w sobie coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 najz najz i jeszczer az najz konary!! :D zajebiscie wychodzą z monitora :D [a moze ja po prostu zaspany jestem? :P ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 23 Październik 2005 Autor Share Napisano 23 Październik 2005 Szczerze mowiac to peroblem drzew walkowalem dosc dlugo, zawsze podobaly mi sie wykrecone konary. ponizej jescze jeden szkic tym razem z natury, bylo takie drzewokow parku kolo politechniki glwickiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi