Napisano 19 Październik 200519 l No kolrki by sie przydały ! A pracka bardzo mi sie podoba, fajna trzcina wyszła no i te konary ogromniaste ale ciekawe.
Napisano 20 Październik 200519 l Autor szczerze mowic nigdy sie nie zastanawialem nad kolorowaniem prac w olowku... ale moze cos wykombinuje :]
Napisano 22 Październik 200519 l drzewo wyglada zarąbiście, ma piękny korzonek :) jednego dnia natrzaskałem cyfrówką ok 200 zdjęć korzeni drzew żeby zgłębić temat, potrzebowałem referek do jednego rysunku, ale cholera, nic takiego fajnego jak na Twoim rysunku w swoim pięknym mieście nie znalazałem... ładne, gratki :)
Napisano 22 Październik 200519 l Pracka bardzo mi się podoba :) Jest ciekawa i ma w sobie coś fajnego.
Napisano 23 Październik 200519 l najz najz i jeszczer az najz konary!! :D zajebiscie wychodzą z monitora :D [a moze ja po prostu zaspany jestem? :P ]
Napisano 23 Październik 200519 l Autor Szczerze mowiac to peroblem drzew walkowalem dosc dlugo, zawsze podobaly mi sie wykrecone konary. ponizej jescze jeden szkic tym razem z natury, bylo takie drzewokow parku kolo politechniki glwickiej: