Napisano 22 Październik 200519 l Skonczona praca z mojego WIPa: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16318 Jak to zwykle ze mną bywa wracałem do tej pracy kilka razy na krótko, w końcu doszedłem do wniosku, że nie bardzo chce mi się coś jeszcze z nią robić i uznałem ją za skończoną. Jak pisałem w WIP koncept jest Fenga Zhu (wiem, że moja wersja się nie umywa...). Soft: 3ds MAX 7 + VRay + Photoshop Wersja 2000x1500
Napisano 22 Październik 200519 l bardzo mi sie podoba , jedynie moge sie przyczepic do cieni ktore chyba ( przynajmniej tak wygladaja) sam domalowales . mam racje ?
Napisano 22 Październik 200519 l Autor ZiBi_PL: nie, cienie sa wyrenderowane. DraB: zwykłe VRayowe materiały z fallofem typu Shadow/light w diffuse + w Effects VRay Toon
Napisano 22 Październik 200519 l Chalek: cos sie nie postarales :] A tak na powaznie to bardzo dobra scena klimacik, cienie troszke bugowate. Swietnie wyszly materialy w koncowym renderze. Pozdrawiam
Napisano 22 Październik 200519 l moją opinie znasz :P ale dorzuce sie do ogółu.. poza pewnymi smaczkami bardzo ładnie i fajnie.. ...jak na ciebie hyhyhy greets
Napisano 22 Październik 200519 l Autor Dzieki za komentarze, cienie faktycznie troche nie teges. Dla draba i domela materiały + ustawienia VRay toon (nie wiem, czy cos w nich zmienialem, nie pamietam):
Napisano 22 Październik 200519 l Pracka świetna tylko, jak już ZiBi_PL zuważył, cienie jakieś dziwne.
Napisano 1 Styczeń 200619 l sci fi spoko..... do cieni juz się nei czepiam ;/ bo to jakiś skutek uboczny chyba ;] ale trzyma klimat sci fi.... super....