Chalek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Skonczona praca z mojego WIPa: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=16318 Jak to zwykle ze mną bywa wracałem do tej pracy kilka razy na krótko, w końcu doszedłem do wniosku, że nie bardzo chce mi się coś jeszcze z nią robić i uznałem ją za skończoną. Jak pisałem w WIP koncept jest Fenga Zhu (wiem, że moja wersja się nie umywa...). Soft: 3ds MAX 7 + VRay + Photoshop Wersja 2000x1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 bardzo mi sie podoba , jedynie moge sie przyczepic do cieni ktore chyba ( przynajmniej tak wygladaja) sam domalowales . mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 No wkoncu koniec. Świetny efekt, brawo. PS. Co to za materiały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 22 Październik 2005 Autor Share Napisano 22 Październik 2005 ZiBi_PL: nie, cienie sa wyrenderowane. DraB: zwykłe VRayowe materiały z fallofem typu Shadow/light w diffuse + w Effects VRay Toon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no , fajnie wyszło. ujęcie ładne , czuć przestrzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domel31 Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Chalek: cos sie nie postarales :] A tak na powaznie to bardzo dobra scena klimacik, cienie troszke bugowate. Swietnie wyszly materialy w koncowym renderze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 moją opinie znasz :P ale dorzuce sie do ogółu.. poza pewnymi smaczkami bardzo ładnie i fajnie.. ...jak na ciebie hyhyhy greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 22 Październik 2005 Autor Share Napisano 22 Październik 2005 Dzieki za komentarze, cienie faktycznie troche nie teges. Dla draba i domela materiały + ustawienia VRay toon (nie wiem, czy cos w nich zmienialem, nie pamietam): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Swietna kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Pracka świetna tylko, jak już ZiBi_PL zuważył, cienie jakieś dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 no z tymi cieniami to rzeczywiście dziwnie wyszło ale na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 sci fi spoko..... do cieni juz się nei czepiam ;/ bo to jakiś skutek uboczny chyba ;] ale trzyma klimat sci fi.... super.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi