Drakon Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 lucie czy wy tez mieliscie takie doly .... w ktorych chcezie to wszystko rzucic w .. a poziej bierzecie sie do pracy i tworzycie ??? bo wlaseni takie cos zalapalem ale tworze takie gofno ze pozal sie boze .... :// heh trudny zywot czlowieka z marzeniami ....
dariusz Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 i niby w czym mamy Ci pomoc?? Play hard, go Pro!
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 poprostu moje zapytanie to czy mial kto0s cos takiego ... bo jak nie to ja sei nie nadaje do tego wszystkiego .... chociarz jakie kolwiek slowa wsparcia ... chyba chcecie miec kolege w swoim fachu :D ...
JunioR Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 ej, sorry ale wydaje mi sie ze z takimi problemami to sie do jakiegos psychologa chodzi czy coś ?
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 chyba nie bo jak bylem u jednego to zlapal gorzszego dola niz ja .... :D chyba przezemnie ale chyba mial wieksze problemy ocs z zona czy cos ... wiec nienadaje sie do psychologa ...
dariusz Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Dr. dareg radzi: wypij piwko, dwa, cztery... odpocznij, skocz na impreze. napewno zlapiesz jakiegos pomysla i checi do pracy
Drakon Napisano 23 Październik 2005 Autor Napisano 23 Październik 2005 no imprezke mam zaplanowana na sobote a dzis jest niedziela ... i w tym calyu problem .... a dokladnie to nieiwiem czy oi tym pisac ale dziewczyna mnie rzucila i takiego dola mam ze h... heh
dariusz Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 eh, wez udzial w nastepnej bitwie, podrasujesz skilla i bedziesz mial o czym myslec:D a baby to sa chu..:)
Rob'n'hut Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 panowie, wszystko fajnie, tylko zeby nam sie tu nie stworzyl kacik zlamanych serc :)
Rekomendowane odpowiedzi