Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

quist.jpg

Fanart Quistis jaki zrobilem jakis czas temu na pewnien konkurs. Wyszla z niego lipa ale zostal mi goracy rysunek na dlugie zimowe wieczory ;) Krytyka mile widziana.

Dlugie godziny z tabletem i peesem - mam nadzieje ze sie spodoba

Quistis jest wlasnoscia Square Enix

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co do piersi to byla juz mala bitwa na innym forum :P Ja wciaz obstaje przy swoim ze to rozmiar B i jak sie dziewczyna polozy na plecach to naprawde nie stercza. Sprawdzcie w domu ;)

A zlblizenia juz zapodaje:

quistis_close.jpg

Napisano

ogólnie świetnie wyszło - tylko wydaje mi się, że twarz jest płaska i strasznie wykrzywiona - niewłaściwe ułożenie perspektywy- ale reszta pięknie wyglada.

pozdr

giorgione

Napisano

dobra juz widac..swietna pracka z podtekstem chyba pierwszy raz widze jak ktos ukazuje w takim nadmiarze swiatlo na pracy...ogolnie na plus i to nawet duzy:)

Napisano

hejka. sliczna kobieta :) fajna ta pracka, podoba mi sie, tylko jej lewa ręka jakoś sztucznie wygląda ( moze by ją jakoś inaczej ułozył ) ale jest i tak super, gratuluje :)

PoZdRo

Napisano

ehh.. jakby to powiedziec... wiem gdzie to wszyscy widzieli...ja zreszta tez...

mianiowicie :

bitwa 3d - Moment Krytyczny - Tuż przed - und3r (dozwolone od lat 18)

post nr 225 ... rys wklejony przez ttaaddeekk'a (strona 23)

co do "orginalnosci" i autora pracy mam pewne zastrzezenia

pomijajac to... praca ladna

Napisano

O kurcze rzeczywiscie ktos rzucil moim rysunkiem :D Co do autorstwa to prosze nie miec watpliwosci - pracaka jest w mojej galerii zarowno na Digarcie jak i Deviancie ;)

I wielkie dzieki wszystkim za komentarze

Napisano

naprawde powalajaca robota... czuc klimat tylko wlasnie ta meska klata ;/... jakos cycuszki tak sie nie rozkladaja, nawet jak nie stercza bo wlascicielka nie zostala obdazona to swiatlo inaczej padia inne cienie bu tu jak dla mnei za plasko :)