OmeN2501 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Fanart Quistis jaki zrobilem jakis czas temu na pewnien konkurs. Wyszla z niego lipa ale zostal mi goracy rysunek na dlugie zimowe wieczory ;) Krytyka mile widziana. Dlugie godziny z tabletem i peesem - mam nadzieje ze sie spodoba Quistis jest wlasnoscia Square Enix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 już gdzieś to widziałem, super... 9/10 btw. ósemka to moja ulubiona część serii :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 moim zdaniem final 7 byl lepszy :P , pracka fajowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 nono fajne fajne ale:-(kompozycja jak dlamnie powinna byc zamknieta albo prawa reka zeby byla nieucieta no i ta pani ma klate jak jakiegos anorektyka:-(malo kobieca (O O) pozdro:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 widziałem na cgtalku :P pokaż zbliżenie na telefon ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 Co do piersi to byla juz mala bitwa na innym forum :P Ja wciaz obstaje przy swoim ze to rozmiar B i jak sie dziewczyna polozy na plecach to naprawde nie stercza. Sprawdzcie w domu ;) A zlblizenia juz zapodaje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ogólnie świetnie wyszło - tylko wydaje mi się, że twarz jest płaska i strasznie wykrzywiona - niewłaściwe ułożenie perspektywy- ale reszta pięknie wyglada. pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Death Metal Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Świetny rysunek, co do piersi masz racje, właśnie sprawdziłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 no, ladne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBrightside Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Troche jej ręce uciąłeś ale i tak trzyma wysoki poziom ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Jak dla mnie genialnie :) wielkie brawa dla ciebie :) kobitka tez ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 kurde a u mnie nie widac:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant-raz Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 zgadzam sie, ze brzuch jest zbyt pomarszczony, zeby podniecac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ladnie podoba mi sie tez widzialem na cg chyba;) ehh az sobie chyba finala instalne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 dobra juz widac..swietna pracka z podtekstem chyba pierwszy raz widze jak ktos ukazuje w takim nadmiarze swiatlo na pracy...ogolnie na plus i to nawet duzy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Super, Chyba to juz na Digart widziałem:) Klasa projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 hejka. sliczna kobieta :) fajna ta pracka, podoba mi sie, tylko jej lewa ręka jakoś sztucznie wygląda ( moze by ją jakoś inaczej ułozył ) ale jest i tak super, gratuluje :) PoZdRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 O ladnie ladnie. Brawo, ale gdzies już to widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 ehh.. jakby to powiedziec... wiem gdzie to wszyscy widzieli...ja zreszta tez... mianiowicie : bitwa 3d - Moment Krytyczny - Tuż przed - und3r (dozwolone od lat 18) post nr 225 ... rys wklejony przez ttaaddeekk'a (strona 23) co do "orginalnosci" i autora pracy mam pewne zastrzezenia pomijajac to... praca ladna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 O kurcze rzeczywiscie ktos rzucil moim rysunkiem :D Co do autorstwa to prosze nie miec watpliwosci - pracaka jest w mojej galerii zarowno na Digarcie jak i Deviancie ;) I wielkie dzieki wszystkim za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 wspaniala praca!!! Jaka to technika robione??? co to jest pees??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcisz Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 skoro mowisz ze to twoja praca, to zwracam chonor :) wielki rispekt za godziny spedzone robiac ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 bombowe bardzo mi sie podoba wiecej takich prac by sie przydalo :) edit w okularkach wyglada swietnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Pracka GeniaLna ConGratS! Mysiały to być naprawde Dłoooooooogie godziny:)[wiem po sobie] -___- ResPeCt -___- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slizgi Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 naprawde powalajaca robota... czuc klimat tylko wlasnie ta meska klata ;/... jakos cycuszki tak sie nie rozkladaja, nawet jak nie stercza bo wlascicielka nie zostala obdazona to swiatlo inaczej padia inne cienie bu tu jak dla mnei za plasko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drzewostan Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 fajne oświetlenie ci wyszło ale szkoda ze klatę ma taką jak facet :] . Pozdro........................................................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi