clown Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 szukam i szukam i nie moge znaleźć więc pisze na forum otóż jestem jeszcze żółtodziobem za v-ray'a jeszcze sie nie brałem a kiedys trzeba i teraz: nie moge znaleźć gdzie, jak go zainstalować jakieś podstawowe rzeczy a jak juz go zainstaluje to jak odpalić... załamka post no ale juz w ostateczności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 wrzucic do folderu plugins, i zmienic na Vraya w pierwszej zakladce w rendering(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 ale jak instaluje v raya i jest w setup moment skierowania instalowanego pliku ( 2 okna z BROWSE ) zaznaczam tam ze do c/prgrams/3dsmax7 to wyskakuje mi błąd could not find 3dsmaxviz.exe ( coś w tym stylu ) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 No tak ale gdzie potem otworzyc jego virtual frame buffer??? Wiem że już o to pytałem ale nie otrzymałem jasnej odpowiedzi! Poradzono mi abym odchaczył ENABLE w zakładce framebuffer ALE tam nie ma nigdzie takiej zakładki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 w załączniku masz lokalizacje tego framebuffera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 tez chce mieć takie okienko w maxie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MindStorm Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Fajne okienko.... szkoda że aż tak różni się od mojego... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 ja chce vray'a ale nie wiem jak go instalnąć i obsłużyc...heh ;( help... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 no jak to nie wiesz jak zainstalowac Vraya?:> normalnie albo kopjujesz pliki do odpowiednich katalogów albo normalnie intalujesz jak większość programów. a co do opsługi to od tego są tutki i takie tam rózne zeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 http://www.chaosgroup.com/ - hf... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 na chaosgroup to albo ja jestem slepy albo tam nic nie ma oprócz galerii sensownego ani download ani jakieś FAQ co to ma kurcze być:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 . omg ..... If you wish to download the latest V-Ray Demo and V-Ray free plugins - you should register for free at the support section of our website and login from there after completing the registration. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 masz 80 postow i 25 zalozonych tematow, nie przesadzasz troche? zacznij sie w koncu lepiej rozgladac i czytac helpy, tutoriale, uzywac gogli i takie tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 a ty masz 2800 postów i masz gdzieś to ze przeryłem pół googli i prosze cie o pomoc bo ty to masz w malym palcu a o p2p nie powiem bo taki jest regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 OMFG człowieku jakoś kazdy sobie poradził sam, ja, kome, Marcin i setki innych ludzi, dali rade. Jeśli kupiłeś lub zasałeś demo to powinna być instrukcja, nie? Jeśli masz coś na sumieniu to nie proś o pomoc bo jeszcze bardziej się kompromitujesz. To nie jest trudne tylko trzeba poczytać, a Ty idziesz po najmniejszej lini oporu z myslą "o napisze na forum to mi wszystko powiedza i nie będe musiał myślec". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 To co powyzej. Rusz glowa i pomysl :P. W zyciu nie ma tak lekko, ze ci podadza wszystko na tacy :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 25 Październik 2005 Autor Share Napisano 25 Październik 2005 ok skompromitowałem sie mozna zamknąc wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 łaskawiec..... [OT] szkoda że Vb nie ma takiej fajnej opcji jak to najnowsze phpBB że pod avatarem jest wskaźnik ilości upomnień [/OT] taka rada na przyszłość na zakończenie: jeśli dojdziesz do czegoś sam a) bedziesz miał satysfakcje b) więcej się nauczysz c) oszczedzisz sobie przykrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 mi nie chodzilo o to twoje pytanie odnosnie vraya, tylko o to ze NON STOP zakladasz nowy watek bo ci sie widocznie nie chce nigdzie poszukac, innego wyjscia nie ma, tak jak powiedzial agmakonts, inni sobie jakos dali rade nie zakladajac 10 tematow dziennie sory, eoot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 dokładnie - popieram ;) jak kupisz orginałto wszystk obędzie smigało tymczasem naucz sie podstaw maxa bo render to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi