limoli Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Parogodzinna praca przy painterze7, pomysl orginalny, ciezko mi sie przynzac ale poraz pierwszy zrobilam tak dobrze wygladajace tlo XD hehe juz to przypadkiem wrzucilam rano w inny watek, jak sie czlowiek cieszy to ... tak jakos dziwnie wychodzi ;p www.limoli.is.net.pl/hunting.JPG szkic jest niewykadrowany nie mam paintera na tym komputerze ;) www.limoli.is.net.pl/hunting6.JPG www.limoli.is.net.pl/hunting7.JPG obydwie wersje mi sie podobaja ^^' ciezko sie zdecydowac ktora lepsza :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 ładnei nie powiem - juz to widziaałem dzisiaj na forum chyba ale moge się mylić - fajne kolorki i kompozycja - ps koszmany transfer :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Bardzo ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrBrightside Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 Obydwie są dobre ale druga chyba jednak lepsza. A szkic to mi sie masakrycznie wręcz podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 a mi sie bardziej podoba dzienna wersja. tylko troche wyglada jakby ona lewitowala w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Jasniejsza ladniejsza. Minus jedyny ze praca jest malo ostra (za malo wyraznych krawedzi, detali) ale naprawde fajny pomysl. Jakos sympatycznie sie na to patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Z mojej strony gratki za wrażenie jakie robi obrazek :) W kwesti technicznej się nie wypowiadam bo 2D to nie moja działka ...jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thirdeye Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Minus jedyny ze praca jest malo ostra (za malo wyraznych krawedzi, detali) Dokladnie. Wersja nocna to pomylka - nie mozna robic takich scenek przez nalozenie filtra/overlaya czy innego oszustwa bo swiatlo w nocy po prostu inaczej wyglada. Wersja dzienna ma bardzo ladnie dobrane barwy. Tlo super - ladnie widac plany i fajna trawka. Troche szkoda ze postac sie odcina jakby byla wstawiona z innego oswietlenia. Za duzo rozmytych fragmentow. Miesce oswietlone przez padajace bezposrednio swiatlo dzienne zawsze utworzy wyrazny cien o bardzo mocno czytelnej krawedzi. Poza tym niech te drzewa rzuca na nia troche cienia. Teraz cien drzewa po lewej ucina sie tam gdzie sie zaczyna postac. Rzucony na plaszczyzne cien to najlepszy sposob okreslenia jej ksztaltu - szkoda z niego nie skorzystac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreamdealer Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Szkic znamionuje spore mozliwosci, fajnie zrobiony. Wersja dzienna to ta lepsza, może faktycznie zbyt rozmyta, ale co to za bug z tą stopą, olaboga! Jeśli jej but jest taki jasny i w ogole cały jej dół (sukienka czy jak się tam te babskie patałaszki nazywają) taki jasny, to czemu to światło w żaden sposób nie rozjaśnia gleby dookoła stopy? It doesn't make sens... niemniej całość mi się podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moccom Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 mhmmm, niezle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi