Napisano 27 Październik 200519 l shopowy DoF daje po oczkach, tło do wymiany, oczy wyglądały jakby zezowały, no i spłaszczają obrazek, centralna kompozycja jest niedobra :) Ładne kamyczki :) Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200519 l sama butelka fajna, ale korek jak doklejony. a moze tylko ja mam takie wrazenie?no i lekka lewitacja (to juz jakis pomysl tylko po co wtedy te kamienie,ladne swoja droga). oczy za wielkie. czyli -kompozycja do bani;)
Napisano 27 Październik 200519 l hehe, moje smierdzidlo :D plyn nie jest tak mocno niebieski, te "wypustki" na butelce sa zbyt duze. dno powinno byc grubsze, a wnetrze bardziej nieregularne. czy to wogole jest butelka? bo wydaje sie, ze nie ma szyjki (wogole zadnego wylotu) jesli ma to przepraszam :) moglbys rowniez popracowac nad materialem szkla. naprawde fajne te kamienie :D aha, zmien temat na zgodny z regulaminem :p pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200519 l Ładne. Przydała by się jakaś nalepka że to perfumy bo dla niewtajemniczonych moze to wyglądać na jakiś trunek:D:D
Napisano 27 Październik 200519 l Anty Aliasingu brakuje w paru miejscach :) Słabo wygląda dół butelki, tuż przy trawie. A tych oczy nie powinno być.....
Napisano 27 Październik 200519 l DZIDOK-> zapoznaj się z regulaminem http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku proszę
Napisano 27 Październik 200519 l to chyba woda kolońska, co by tłumaczyło brak pompki i rozpylacza. Nawet ładne to :)
Napisano 28 Październik 200519 l Oczy w tle zupelnie nie pasuja i psuja caly obrazek. Ja dal bym tam chmurki albo cos takiego. Szklo nawet fajnie wyglada... Ogolnie robi pozytywne wrazenie
Napisano 28 Październik 200519 l w sumie wszystkie uwagi już były wymienione, wiec ja tylko spytam o teksturke tych kamyczków :) bardzo mi się podoba Ja dal bym tam chmurki albo cos takiego nie no chyba jeszcze gorzej by było wtedy...
Napisano 28 Październik 200519 l DZIDOK -> tak i zmień temat na zgodny z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43