adek Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Na łamach Evermotion pojawił się nowy wideotutorial obrazujący proces modelowania głośnika komputerowego (autorem jest malefatal) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 FAjny tutek BLAGAM o czesc z renderem i materialami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Trochę dużo roboty jak na taki prosty głośnik. Można prościej i nie tak przekombinowanie. Myślałem, że będzie pokazane jak tą siatke zrobić a to materiał. Bee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 O taaak faktycznie bardzo przekombinowalem. Mozna bylo prosciej to fakt, ale ja mialem na celu pokazanie jak najwiecej, nie tylko technike ukladnie siatki pod MS'a co kazdy glupi potrafi, ale takze np optymalizacje itd. Mowisz ze zle bo pokazuje ustawienia materialu, no to wybacz, ale dla mnie przyjemniej jest ogladac model kiedy mam tak ustawiony material. Na zakonczenie mowisz "Bee", ja moge powiedziec tylko tyle: Zrob lepszy wideotutorial i go udostepnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 po co ta złość? Jeśli uważasz, że jest git co co się przejmujesz tym co ja mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Nie przejmuje sie, i chyba jeszcze nie czytales mojej wypowiedzi kiedy jestem zly ;)... Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Mnie tam się tutorial podoba, jest przejrzysty i wiadomo o co chodzi. Ale przydałaby się jeszcze jedna część o materiałach i renderingu, żeby można było zrobić taki ładny renderek jak na stronce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Ogladalem go z uwagą, fakt że musiał być na pełnym ekranie, i każdy oglądałem tak ze 3 razy, czasem przewijałem do tyłu bo za szyko;) Własnie sam sie zastanawiałem nad kolejnymi etapami pracy i dobrze, że jest zrobiony tak jak jest, założę sie, że niewielu by zrobiło tylnią częśc używając innej figury tylko z boxa pewnie i mesha..Ja uwazam, ze jest ciekawie i wlasnie elegancki sposob krok po kroku zrobiony. mozna wiedziec czym "kreciles" tutorial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Dzieki. Nagrywany programem camtasia recerder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Male co to za główka na Twoim avatarq ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 General Patton :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi