misiold Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 niedawno zaczolem robic nowy projekt tzw. rocket men'a [tak se go nazwalem] narazie ma project tylko samego silnika rakietowego [jednego z 2] bedzie przyczepiony do plecaczka ktory bedzie noszony przez jakiego tam, prawda czlowieczka, dodam jeszcze, ze silniki maja byc dozooo wieksze od czkowieka, wogle calosc ma miec charakter taki, "malo prawdopodobny". PS. Postaram sie jutro dac koncept art i update. Wszystko w 3ds Max 7 ,ren. Mental Ray.
Lukasz2244 Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Narazie fajnie. czekam na wiecej...
Seba711 Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Za wiele faktycznie nie widac, ale juz mi sie podoba. Walcz dalej pokaz na co Cie stac. Powodzenia.
misiold Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 daje sam koncept we wtorek, zaraz po powrocie do Białogo postaram sie dac juz caly, zrobiony "placaczek rakietowy".
MonsterDream Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Ludzie z Gdańska umieją modelować :)
Koniu_PL Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Z wawy też :P Fajny koncepcik. Zapowiada się bardzo przyzwoicie. Zadbaj, aby było wszytko tak, jak należy. Czekam na więcej. Co do silnika nie mam zastrzeżeń. Powodzenia ;)
illy Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Ludzie z Gdańska umieją modelować :) Rozszerz to o trojmiasto :)
Lumpy Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Zarąbisty pomysł! Ciekawe jak sobie poradzisz z modelowaniem postaci... Powodzenia ;)
kliment woroszyłow Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 hehe...sam modelik na poczatku nie przemawiał do mnie..ale koncept mi sie podoba bardzo:) ciekawy jestem tego ludka:)
misiold Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 hehe Tymek spoko, poczekaj az wroce do domu bo narazie nie mam dostepu do PC'ta. a ludka to wlasnie sam nie wiem jak zrobie najtrudniej bedzie z glowa a reszta zrobi sie latwo
Majcik Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Fajny silik... jakby co to ja się na silnikach nie znam ale ten obiekt mi się podoba cokolwiek to jest...
Rekomendowane odpowiedzi