Napisano 27 Październik 200519 l niedawno zaczolem robic nowy projekt tzw. rocket men'a [tak se go nazwalem] narazie ma project tylko samego silnika rakietowego [jednego z 2] bedzie przyczepiony do plecaczka ktory bedzie noszony przez jakiego tam, prawda czlowieczka, dodam jeszcze, ze silniki maja byc dozooo wieksze od czkowieka, wogle calosc ma miec charakter taki, "malo prawdopodobny". PS. Postaram sie jutro dac koncept art i update. Wszystko w 3ds Max 7 ,ren. Mental Ray.
Napisano 27 Październik 200519 l Za wiele faktycznie nie widac, ale juz mi sie podoba. Walcz dalej pokaz na co Cie stac. Powodzenia.
Napisano 30 Październik 200519 l Autor daje sam koncept we wtorek, zaraz po powrocie do Białogo postaram sie dac juz caly, zrobiony "placaczek rakietowy".
Napisano 30 Październik 200519 l Z wawy też :P Fajny koncepcik. Zapowiada się bardzo przyzwoicie. Zadbaj, aby było wszytko tak, jak należy. Czekam na więcej. Co do silnika nie mam zastrzeżeń. Powodzenia ;)
Napisano 30 Październik 200519 l Zarąbisty pomysł! Ciekawe jak sobie poradzisz z modelowaniem postaci... Powodzenia ;)
Napisano 31 Październik 200519 l hehe...sam modelik na poczatku nie przemawiał do mnie..ale koncept mi sie podoba bardzo:) ciekawy jestem tego ludka:)
Napisano 31 Październik 200519 l Autor hehe Tymek spoko, poczekaj az wroce do domu bo narazie nie mam dostepu do PC'ta. a ludka to wlasnie sam nie wiem jak zrobie najtrudniej bedzie z glowa a reszta zrobi sie latwo
Napisano 31 Październik 200519 l Fajny silik... jakby co to ja się na silnikach nie znam ale ten obiekt mi się podoba cokolwiek to jest...