wizz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Witam was. Troche wolnego teraz mam więc zaczołem całkiem sporą pracke która będzie przedstawiać jakiegoś człowieka. Concept poniżej + pierwsze modele. Zastanawiam się jeszcze jak zrobić oprawki do okularków, jak macie jakies pomysły to mówicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 mało zgodnie z rysunkiem ale efekt mimo wszystko bardzo ciekawy. okulary daj bez oprawek, jest ładnie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Witam!! w LightWave to robisz?? fajjnie wyglada tylko to ucho... :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 nom tak w LW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Fajnie fajnie, mi się podoba :) Pracuj dalej, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Ten koncept chyba żyje własnym życiem, a model własnym :) Model bardzo ładny i siatka wydaje się być przejrzysta. Ucho stanowczo do poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 rowniez mi sie podoba :) powodzenia w dalszym modelingu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 30 Październik 2005 Autor Share Napisano 30 Październik 2005 Mintrill, co w uchu nie tak ? Możesz jakoś pokazać ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 1 - trochę zbyt wkłesły 2 - na siatce za bardzo tego nie widać, ale na zwyklym renderze już tak - krawędzie jakby nieco ostre. powinno to byc bardziej wygładzone 3 - na przemian góry i doliny - też nieco dziwnie to wygląda 4- czoło powinno być nieco bardziej pionowe, a tu od razu nad brwiami jest mocno pochylone ku tyłowi 5 - zwłaszcza w takim katykaturalnym stylu powinno być widocznie takie charakterystyczne zagłębienie pod nosem 6 - jak się trzymają te okulary? :) ogólne wrażenie bardzo pozytywne i nie moge sie doczekać kolejnych update'ów :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 No a mi się podoba ! Bardzo fajnie, nawet dlatego, ze to w LW :] A dlaczego nie w MODO ?! :D :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 small update - myśle ze kolejny w sobote wieczorem dopiero :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 Chodzi mi o to, że miejsce, gdzie kobiety zwykle wieszają kolczyki, jest zrośnięte z reszczą głowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 1 Listopad 2005 Autor Share Napisano 1 Listopad 2005 mintrill - no więc tak długo sie nad tym zastanawiałem, pooglądaj foty ludzi, można spotkać właśnie takie uszy jak ja zrobiłem i nie są one wcale żadkością i wydaje mi sie że nie najgorzej takie ucho wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 1 Listopad 2005 Share Napisano 1 Listopad 2005 w takim razie niech zostanie :p nie znam się na anatomii ucha... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No Wizz fajnie wychodzi ma koleś charakter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyrion Napisano 6 Listopad 2005 Share Napisano 6 Listopad 2005 co do okularów to może zrób takie jak Morpheus w Matriksie, wtedy problem oprawek zniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi