wizz Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Witam was. Troche wolnego teraz mam więc zaczołem całkiem sporą pracke która będzie przedstawiać jakiegoś człowieka. Concept poniżej + pierwsze modele. Zastanawiam się jeszcze jak zrobić oprawki do okularków, jak macie jakies pomysły to mówicie.
hkropinski Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 mało zgodnie z rysunkiem ale efekt mimo wszystko bardzo ciekawy. okulary daj bez oprawek, jest ładnie. pozdr
nielot007 Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Witam!! w LightWave to robisz?? fajjnie wyglada tylko to ucho... :D pozdro
MonsterDream Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Fajnie fajnie, mi się podoba :) Pracuj dalej, powodzenia
piotrek Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Ten koncept chyba żyje własnym życiem, a model własnym :) Model bardzo ładny i siatka wydaje się być przejrzysta. Ucho stanowczo do poprawy.
Predator Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 rowniez mi sie podoba :) powodzenia w dalszym modelingu ...
wizz Napisano 30 Październik 2005 Autor Napisano 30 Październik 2005 Mintrill, co w uchu nie tak ? Możesz jakoś pokazać ? :D
mkk3a Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 1 - trochę zbyt wkłesły 2 - na siatce za bardzo tego nie widać, ale na zwyklym renderze już tak - krawędzie jakby nieco ostre. powinno to byc bardziej wygładzone 3 - na przemian góry i doliny - też nieco dziwnie to wygląda 4- czoło powinno być nieco bardziej pionowe, a tu od razu nad brwiami jest mocno pochylone ku tyłowi 5 - zwłaszcza w takim katykaturalnym stylu powinno być widocznie takie charakterystyczne zagłębienie pod nosem 6 - jak się trzymają te okulary? :) ogólne wrażenie bardzo pozytywne i nie moge sie doczekać kolejnych update'ów :))
hcpiter Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 No a mi się podoba ! Bardzo fajnie, nawet dlatego, ze to w LW :] A dlaczego nie w MODO ?! :D :p
wizz Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 small update - myśle ze kolejny w sobote wieczorem dopiero :D
piotrek Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 Chodzi mi o to, że miejsce, gdzie kobiety zwykle wieszają kolczyki, jest zrośnięte z reszczą głowy :)
wizz Napisano 1 Listopad 2005 Autor Napisano 1 Listopad 2005 mintrill - no więc tak długo sie nad tym zastanawiałem, pooglądaj foty ludzi, można spotkać właśnie takie uszy jak ja zrobiłem i nie są one wcale żadkością i wydaje mi sie że nie najgorzej takie ucho wygląda ;)
piotrek Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 w takim razie niech zostanie :p nie znam się na anatomii ucha... :)
Matchias Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 No Wizz fajnie wychodzi ma koleś charakter.
xyrion Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 co do okularów to może zrób takie jak Morpheus w Matriksie, wtedy problem oprawek zniknie
Rekomendowane odpowiedzi