Napisano 30 Październik 200519 l Witam was. Troche wolnego teraz mam więc zaczołem całkiem sporą pracke która będzie przedstawiać jakiegoś człowieka. Concept poniżej + pierwsze modele. Zastanawiam się jeszcze jak zrobić oprawki do okularków, jak macie jakies pomysły to mówicie.
Napisano 30 Październik 200519 l mało zgodnie z rysunkiem ale efekt mimo wszystko bardzo ciekawy. okulary daj bez oprawek, jest ładnie. pozdr
Napisano 30 Październik 200519 l Witam!! w LightWave to robisz?? fajjnie wyglada tylko to ucho... :D pozdro
Napisano 30 Październik 200519 l Ten koncept chyba żyje własnym życiem, a model własnym :) Model bardzo ładny i siatka wydaje się być przejrzysta. Ucho stanowczo do poprawy.
Napisano 30 Październik 200519 l 1 - trochę zbyt wkłesły 2 - na siatce za bardzo tego nie widać, ale na zwyklym renderze już tak - krawędzie jakby nieco ostre. powinno to byc bardziej wygładzone 3 - na przemian góry i doliny - też nieco dziwnie to wygląda 4- czoło powinno być nieco bardziej pionowe, a tu od razu nad brwiami jest mocno pochylone ku tyłowi 5 - zwłaszcza w takim katykaturalnym stylu powinno być widocznie takie charakterystyczne zagłębienie pod nosem 6 - jak się trzymają te okulary? :) ogólne wrażenie bardzo pozytywne i nie moge sie doczekać kolejnych update'ów :))
Napisano 30 Październik 200519 l No a mi się podoba ! Bardzo fajnie, nawet dlatego, ze to w LW :] A dlaczego nie w MODO ?! :D :p
Napisano 1 Listopad 200519 l Chodzi mi o to, że miejsce, gdzie kobiety zwykle wieszają kolczyki, jest zrośnięte z reszczą głowy :)
Napisano 1 Listopad 200519 l Autor mintrill - no więc tak długo sie nad tym zastanawiałem, pooglądaj foty ludzi, można spotkać właśnie takie uszy jak ja zrobiłem i nie są one wcale żadkością i wydaje mi sie że nie najgorzej takie ucho wygląda ;)
Napisano 6 Listopad 200519 l co do okularów to może zrób takie jak Morpheus w Matriksie, wtedy problem oprawek zniknie