Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam was. Troche wolnego teraz mam więc zaczołem całkiem sporą pracke która będzie przedstawiać jakiegoś człowieka. Concept poniżej + pierwsze modele.

Zastanawiam się jeszcze jak zrobić oprawki do okularków, jak macie jakies pomysły to mówicie.

concept1xi.gif

t0ob.gif

wire6ai.gif

wireleft0gp.gif

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mało zgodnie z rysunkiem ale efekt mimo wszystko bardzo ciekawy. okulary daj bez oprawek, jest ładnie. pozdr

Napisano

Ten koncept chyba żyje własnym życiem, a model własnym :)

Model bardzo ładny i siatka wydaje się być przejrzysta.

Ucho stanowczo do poprawy.

Napisano
  • Autor

Mintrill, co w uchu nie tak ? Możesz jakoś pokazać ? :D

Napisano

1 - trochę zbyt wkłesły

2 - na siatce za bardzo tego nie widać, ale na zwyklym renderze już tak - krawędzie jakby nieco ostre. powinno to byc bardziej wygładzone

3 - na przemian góry i doliny - też nieco dziwnie to wygląda

4- czoło powinno być nieco bardziej pionowe, a tu od razu nad brwiami jest mocno pochylone ku tyłowi

5 - zwłaszcza w takim katykaturalnym stylu powinno być widocznie takie charakterystyczne zagłębienie pod nosem

6 - jak się trzymają te okulary? :)

ogólne wrażenie bardzo pozytywne i nie moge sie doczekać kolejnych update'ów :))

Napisano

No a mi się podoba ! Bardzo fajnie, nawet dlatego, ze to w LW :]

A dlaczego nie w MODO ?! :D :p

Napisano
  • Autor

small update - myśle ze kolejny w sobote wieczorem dopiero :D

Napisano

Chodzi mi o to, że miejsce, gdzie kobiety zwykle wieszają kolczyki, jest zrośnięte z reszczą głowy :)

Napisano
  • Autor

mintrill - no więc tak długo sie nad tym zastanawiałem, pooglądaj foty ludzi, można spotkać właśnie takie uszy jak ja zrobiłem i nie są one wcale żadkością

i wydaje mi sie że nie najgorzej takie ucho wygląda ;)

Napisano

co do okularów to może zrób takie jak Morpheus w Matriksie, wtedy problem oprawek zniknie