dyb3k Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 taki tam obrazeczek. moze wam przypadnie do gustu...
dyb3k Napisano 31 Październik 2005 Autor Napisano 31 Październik 2005 ludzie wypowiedzcie sie cosik na temat tego obrazka. troche nieostry to prawda ale nie wiem dlaczego.
kolegaalek Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 nieostre, bo niedopracowałeś:p Uzywaj pędzi bez rozmyć dookoła:) Pozatym odbicie wydaje mi się za bardzo zciśnięte.
Drzewostan Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 Wypowiem sie na temat rysowania a nie rysunku (Bo co ja ci będe mówił jak masz rysować :] lol). Rysuj sobie jak tylko ci się żywnie podoba. I nie oczekuj na kogoś oceny bo to ty masz wiedzieć jak rysujesz i czy to akceptujesz, jak nie to ćwicz dalej asz zaakceptujesz. (Co za wywód - asz sie zmęczyłem). :> Pozdro...............................................................................................
*NicoN_ Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 DrzewostanWypowiem sie na temat rysowania a nie rysunku (Bo co ja ci będe mówił jak masz rysować :] lol). Rysuj sobie jak tylko ci się żywnie podoba. I nie oczekuj na kogoś oceny bo to ty masz wiedzieć jak rysujesz i czy to akceptujesz, jak ni e to ćwicz dalej asz zaakceptujesz. (Co za wywód - asz sie zmęczyłem). :> _> LoL Drzewostan troche cie nosi... Co do rysonku to jest za mały żeby cokolwiek powiedziec... A z reszta nieostry!, ale w sumie nie zgorszY
yookeer Napisano 31 Październik 2005 Napisano 31 Październik 2005 No musisz duzo popracowac na ta praca, ale tak po za tym to odbicie powinno sie wydluzac i deformowac a nie zwezac! JokeR
-Pa6L0- Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 za mała praca...tyle moge powiedzieć...chyba ze znaczki pocztowe robisz
Rekomendowane odpowiedzi