Żuq Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 Portrecik zrobiony przed dwoma dniami PS+Tablet+Wolny czas... Licze na konstruktywną krytykę i z góry dziękuję. Link do pracy -- http://www.digart.pl/zoom.php?id=235880&dwnl=1
kolegaalek Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 rk- nawet opisu sie przeczytać nie chciało:p Fajny Ork, śmiesznie pocieniowałeś go tym niebieskim- nadaje taki komiksowy charakter, choc czasem nie wiadomo co jest cieniem a co światłem.
RK Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 kolegaalek- denaturat swoje zrobił- moja wina. Trochę kontrastu w tym mało- wygląda na rozbielone ale to tak naprawdę jedyna rzecz jaką mógłbym zarzucić (a i to pewnie z zazdrości)
Navara Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 na pierwszy rzut oka wygladalo mi to na zombie z dlugimi uszami (zombie elfa?:P) to przez zęby chyba moze wiecej zielonego ?:>
arcade Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 eeee... kolorki mi się po maxie nie podobają, jakieś takie... nie wiem, nie podobają mi się :P pzdr
-Pa6L0- Napisano 1 Listopad 2005 Napisano 1 Listopad 2005 mi się bardziej podoba twój awatar[jeżeli jest to twojej roboty] :D
Żuq Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Dzieki wam za komentarze. RK - no ten kontrast by sie przydal, ale nie jestem za bardzo wprawiony w kolorze wiec wyszlo jak wyszlo (a tak nawiasem zazdrosny o moja prace... a to nowość :P) Kolegaalek - ciesze sie, ze sie podoba. Zdaje mi sie ze w baldur's gate jedynce w portretach postaci byly podobne cienie (no ale oczywiscie w lepszym wydaniu... :P) Drzewostan - i tu tez sie ciesze ze sie podoba :) Navara - w sumie moze byc i zombie, jak kto woli :P (a z tym zielonym to nieglupie, moze jeszcze cos poprawie, chociaz za bardzo mi sie nie chce) Ziomuś - mam podobne odczucia :P -Pa6L0- - hehe awatar mówisz, ano mój, z jakiegos starszego szkicu takiego sredniego bym powiedzial :P http://zuq.webpark.pl/14.jpg z tego szkicu :p
Rekomendowane odpowiedzi