Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam ściągnąłem kilka dni temu 3d studio max 8 (wersja 30 dniowa) czy jest do tego VRay ?

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

To musiał bym płacić ale jak ja bede miał maxa jeszcze 26 dni :( to nie bede kupował ... a wy wiecie .... prosze :(

Napisano

jest jeszcze vray free ale z tego co widze to na stronie jest do pobrania do maxa 7, nie wiem czy będzie chodził na 8. A jak nie to masz świetny silnik renderujący dostarczony na tacy razem z maxem czyli Mental Ray 3.4, szczerze polecam :)

Napisano

Mental ray jest wbudowany w maxa. No chyba, że w trialu nie ma co jest raczej wątpliwe...

Napisano
  • Autor

Ale chodzi mi o tego VRaya czy macie ? a i jeszcze jedno czemu jak renderuje w maxie to wychodzi wszystko bardzo ciemne ??

Napisano
  • Autor

To moze ktos mi powie chociaz czemu jak renderuje tym mentalem to mi wszystko wychodzi tak ciemno .... ??

Napisano
  • Autor

Zrobiłem pokój w nim jest Skylight na 0,7 a do pokoju przez okno wpadają promienie mr Area Spot na 1 ( jak mnie wyśmiejecie to trudno bo nie wiem jakie powinno sie dawac swiatła do pomieszczen )

Napisano

tutki tutki i jeszcze raz tutki :) na evermotion są bardzo dobre a i na tym forum jest wątek założony przez grega z całą masą linków. Co do Twojego problemu to musisz włączyć Final Gather. Skylight w pokoju Ci nic nie da, równie dobrze może być poza. Na dłuższą metę musiałbym się rozpisywać trochę a czas goni, zachęcam to czytania tutoriali :)

Pozdrawiam