Kira Napisano 14 Lipiec 2003 Napisano 14 Lipiec 2003 Witam forum. Dotychczas przyglądałem się toczonym tutaj bojom z boku. Tym razem postanowiłem wystartować. Projekt: Opre sie na paper wasp z małą domieszką szerszenia (znalazłem ślicznego albinosa ) , uzyje tez wszystkiego co znajde i mi sie spodoba. Nie mam zamiaru wykonywać dokładnej kopii owada. Regulamin dopuszcza małe zmiany i upgrade postaci tak wiec... evolution babe! wstępne referencje : http://www.b2.art.pl/max3d/challenge/ nie chce postować kazdego rozpoczętego boxa ale jak tylko cos będzie się nadawało do pokazania postaram się to tu wystawić pozdr Kira
adamkos Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 no kira - jestem spragniony twojej tfurczosci ;) zdjecia pierwsza klasa !
MareG Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Hej Kira! Milo widziec Cie w Bitwie, hehe nareszcie :) Podpisuje sie pod tym co napisal Adam... Zycze powodzenia w bojach i czekam na pierwsze rendery. Pozdrowionka Marek
Tesaurus Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 Witam w naszych skromnych progach :D Mam nadzieje, ze walka bedzie udana !
Tomasz Kucharz Napisano 15 Lipiec 2003 Napisano 15 Lipiec 2003 WItamy w bitwie - i czekamy na pierwsze rendery POZDRAWIAM
Kira Napisano 18 Lipiec 2003 Autor Napisano 18 Lipiec 2003 dzięki :> hehz też się ciesze ze tu mi sie wkońcu udało wystartować. ostatnio troche leże z czasem ale dzisiaj udało mi sie pogrzebać. To wszystko narazie dosyć wstępna sprawa, zrobie pokolei wszystkie części żeby po złożeniu ich do kupy wyłapać odpowiednie proporcje, później poprawki i detal. czasu troche jest :> to mnie cieszy najbardziej. pierwszy screen. nic ciekawego ale wiem ze musze to tu wystawiać hehe żeby potem mi się nie dostało ;> z czasem mam nadzieje że będzie ciekawiej. pozdr kira
Pablo Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 na razie nie ma sie do cezgo doczepic :))...powiedz mi prosze jaka technika robiles ta glowke? spline? pozdr
Pit3r Napisano 18 Lipiec 2003 Napisano 18 Lipiec 2003 o Kira .. czolem .. powodzenia i kurna skoncz ta bitwe poki co .. bo mimo tego iz piszesz ze jest duzo czasu to jakos dziwnie czuje ze bedzie ci go potem brakowac :> a co do glowki .. to jak narazie nie ma co pisac .. glowka jak glowka jak zwykle kochany box modeling ;P.. pozdro pit
Rekomendowane odpowiedzi