demigod Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 moj pierwszy render modele autacad i max wyrenderowane w maxwellu 1 render w zyciu :0 C&c tylko mnie nie pogrzebcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 jest to całkiem dobry render, szkoda że taki mały :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 troszke ciemno jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ile sie renderował i na jakim sprzecie?? / ogólnie ładny tylko rzeczywiście ciemnota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ale to twoja scena czy z evera ? ciemno to po pierwsze po drugie mała rozdziała - stary to raczej miniatura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 eeee tam czepiacie sie fajnnie wyglada nawet bardzo fajnie teraz tylko dyuuuuzy render i cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demigod Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 a wic bardzo dziekuje za wszystki rady i slowa crytyki thx :] hmm no troche ciemno ale zadnego Ps mozna by troche w Ps podbic oswietlenie ale to mial byc czysty rend wiec tak to wyglada scenka jest moja a czemu taki maly rend hehehe SPRZET MI NIE POZWALA NA WIEKSZY REND ZAMALO pamieci blala i windows wywala mi komunikat brak pamieci .... przy kazdym F9 a jak daje wieksza rozdzialke to mi reset calego kompa idzie wiec narazie tylko tyle 2 model sa nie moje sa ze stronki everkow zerandol i krzeslo a rendzilo sie okolo 12 lub 13 h jak trzeba bedzie to podbije w Ps troche brightnes :] ale po co lepiej nowego renda walnac ale to poczekamy jak moze kupie pare nowych czesci do maszyny :[ dziekuje za wszystki slowa (trzeba sie dalej uczyc ) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Ładna scenka, tylko czemu w tym dziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 no ladna daj porzynajmniej 800/600 rozdzielczosc :) napisz jeszcze jaki sampling :) i napisz cos wiecej o ustawieniach :) fakt troszeczke jasniej i bedzie good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi