arev Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 witam, oto dwie kanapki, ktore wyrzadzilem w celu zapelnienia wnetrza. mniejsza ma 20k poly, a wieksza 31k. wnetrze wkrotce :) czekam na komentarze i pozdrawiam.
tweety Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 chromowane obramowanie jest trochę kanciaste w niektórych miejscach. kanapy idą do vizki biura? bo jakoś nie wyobrażam sobie tak niewygodnej kanapy w domu. imo za prosta za sterylne te kształty. :] Pozdrawiam
MonsterDream Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 Podoba mi się. Fakt że w życiu takiej bym nie chciał mieć ale jeśli chodzi o wykonanie to bardzo dobrze ;]
wizz Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 Te niby szycia stanowczo za duże. Materiał tyh rurek fatalny :D
AGmakonts Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 średnio, zarówno design, proporcje i wykonanie, nie będe wymieniał błędów bo zostały wiemienione już
hkropinski Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 ogólnie może być, ale słabo wyszły rury. podoba mi się skóra, pozdr
arev Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 dzieki za komentarze :] (mimo wszystko:) popracuje jeszcze troszke nad tymi kanapami, ale efekt dopiero w pracy koncowej pokaze (jesli bedzie lepszy od tego:]) chcialbym sie tylko dowiedziec co wam sie w materiale rurek nie podoba? to jest Architectual - Metal Polished z nieco rozjasnionym diffuse. imo ladnie wyglada, wiec powiedzcie mi prosze co wedlug was jest nieteges ;) pozdrawiam
Tores Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Kanapa wygląda jakby była zminiaturyzowana przez zastosowanie tak dużych guzików, które dodatkowo są nieszczęśliwie rozmieszczone i w tyłek będą uwierać, oraz sam materiał skóry który ma za duży noise, no chyba że to nie jest skóra. Dodatkowo niedzielone oparcie dopełnia reszty.
Kuciel Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 trpche za kanciasta i malo wygodna do siedzenia jak dla mnie :P
tyfek Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 wg mnie projekcik wporzo tylko materiał chromu trochę zbyt jednolity.
tyfek Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 no może nie jednolity ale gdzie niegdzie trochę mało "naturalnie" wygląda
Rekomendowane odpowiedzi