Jump to content

lot(nowy update)

miwt

Recommended Posts

siema przedstawiam wam moja najnowsza pracke nad ktora caly czas siedze...w sumie to co do tej moja 2 pracka w painterze i wogole na tableciku a stworzenie jej zajelo mi jakies 7 godzin..wiem wiem dlugo ale dokladnosc poplaca:D...w miare czasu bede dorzucal kolejne etapy...zapraszam do ogladania:)

zmianarozmiaruzmianarozmiaruzm.jpg

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

no bo tlo jest wstepne ale tak zrobione ze chyba tylko ja wiem o co chodzi:)...wmiare czasu sie to zmieni a co do tego dopieszczania to ja juz tak mam ze w komputerze nie moge sie powstrzymac przy takich szczegolikach..wiem ze to zla metoda ale ja tak lubie i co poradzic:)

RA-nie ma sprawy:)ciesze sie ze cie zainspirowalem...a tam gdzie jest czerwien bedzie powietrzne miasto jesli starczy mi nerwow i sil:)

Xeav-no tlo szit...bo to zarys narazie:)

Deus-no jest mniej ale zwykle jest tak ze albo dokladnie albo dynamicznie...w tym przypadku poszlem w ta 1 strone:)

Avenger-hehe powiedzmy ze wierze w ra:D

pozdrawiam i dzieki za uwagi:)

dobra skoro to moj 500 post to pozwole sobie go napisac w wlasnym dziale:D...a mianowice przedstawiam kolejny etap pracy...statek juz prawie skonczony troche go dzis prostowalem i dodalem kilka elementow...wiem nie jest dynamicznie ale takie zycie:p...oczywiscie teraz zajme sie tlem ktore bedzie wielkosci prac ktore przedstawialem wczesniej...gdzyz stateczek jest wykadrowany:)

arturros-mnie ten painter nie lubi...ale ja go tak:)

ps...dzieki za krytyke i pochwale...:)

zmianarozmiaruwykadrowane3tz.jpg

niestety sztywniacko troche, brakuje mi luzu z pierwszego posta

gdybys go nie pokazal to bym nie mial do czego porownac :] i by bylo super

moze pomaz troche nad statkiem na nowej warstwie jakies smugi rozgrzane powietrze itp. :]

trzymam kciuki

hehe wlasnie chodzi o to ze narazie pracowalem tylko nad statkiem teraz sie zajme reszta...i wtedy zobaczymy co wyjdzie:)...trzymaj trzymaj napewno sie przyda tymbardziej ze to moja 2 praca na tablecie wiec roznie moze byc:)

ps...masz racje ten post wpynal na wszystkich:d..choc ja sie tu wcale nie dopatruje az tak duzej statyki jak wszyscy mowia...:p