Napisano 5 Listopad 200519 l siema przedstawiam wam moja najnowsza pracke nad ktora caly czas siedze...w sumie to co do tej moja 2 pracka w painterze i wogole na tableciku a stworzenie jej zajelo mi jakies 7 godzin..wiem wiem dlugo ale dokladnosc poplaca:D...w miare czasu bede dorzucal kolejne etapy...zapraszam do ogladania:)
Napisano 5 Listopad 200519 l WOW dla mnie jak narazie bomba . Super wyszedl material na odrzutowcu. Czekam z niecierpliwoswcia ;] pozdro
Napisano 5 Listopad 200519 l na Twoim miejscu wywalilbym to zolte okienko z boku :P Jak narazie jest gites - zobacyzmy jak dalej pojdzie :>
Napisano 5 Listopad 200519 l sam pojazd swietny, ale za barrdzo tla nie rozumiem i nie wiem o co w obrazku chodzi :) nie wiem czy to najlepszy sposob zeby dopieszczac jedenf fragment jak reszta jest ledwo naszkicowana pozdrawiam
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor no bo tlo jest wstepne ale tak zrobione ze chyba tylko ja wiem o co chodzi:)...wmiare czasu sie to zmieni a co do tego dopieszczania to ja juz tak mam ze w komputerze nie moge sie powstrzymac przy takich szczegolikach..wiem ze to zla metoda ale ja tak lubie i co poradzic:)
Napisano 5 Listopad 200519 l Moj Boze, ide sie splukac z woda w toalecie... czy tylko ja tutaj nie umiem poslugiwac sie tabletem? chlip... Ladne oczywiscie. :(
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor dobra dorzucam kolejny update:) RA-nie martw sie miesiac malowania i bedziesz smigal:) [/url]
Napisano 5 Listopad 200519 l Bardzo gut, ale ta czerwien jakas niezbyt. Moze lepiej roz? Dzieki za "pocieszenie". ;) A tak wogole, to dzieki, bo ta praca sprowokowales mnie do tkniecia tabletu. :D
Napisano 5 Listopad 200519 l miwt nie obiecuj RA "miesiąca i po sprawie", bo jest tu jeden użytkownik, z pingwinem w awatarze który uczy się od lipca :PP
Napisano 5 Listopad 200519 l Autor RA-nie ma sprawy:)ciesze sie ze cie zainspirowalem...a tam gdzie jest czerwien bedzie powietrzne miasto jesli starczy mi nerwow i sil:) Xeav-no tlo szit...bo to zarys narazie:) Deus-no jest mniej ale zwykle jest tak ze albo dokladnie albo dynamicznie...w tym przypadku poszlem w ta 1 strone:) Avenger-hehe powiedzmy ze wierze w ra:D pozdrawiam i dzieki za uwagi:)
Napisano 5 Listopad 200519 l dla mnie świetne, bardzo fajnie pocieniowales to wszystko i widac dynamikę:) (fakt, ze 1 wersja dużo lepsza)
Napisano 5 Listopad 200519 l tak zgodze sie z Alkiem, wroc do pierwszej wersji :] bylo wiecej "powietrza"
Napisano 6 Listopad 200519 l ejj no co wy, przecież ta wersja jest lepsza a po drugie to poczekajmy na efekt koncowy:)
Napisano 6 Listopad 200519 l nie jest lepsza - w pierwszej byly wrecz idealne smugi, a drugiej widac juz naiwny zarys obiektu latajacego :P
Napisano 6 Listopad 200519 l no to ja już niewiem, ale jak na mój gust to lepsza jest ta ostatnia wersja a i miasto nadole bedzie i chmurki no to pewnie bedzie ciekawie... a i tak juz jest ciekawie;) pozdro
Napisano 6 Listopad 200519 l ja tam tez wole 1 pracke;) tam bylo 10razy wiecej dynamizmu niz w drugim;) no ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy:) a sam statek fajny:) kurde czemu ja nie moge tego paintera okielznac:D za ciemny jestem;]
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor dobra skoro to moj 500 post to pozwole sobie go napisac w wlasnym dziale:D...a mianowice przedstawiam kolejny etap pracy...statek juz prawie skonczony troche go dzis prostowalem i dodalem kilka elementow...wiem nie jest dynamicznie ale takie zycie:p...oczywiscie teraz zajme sie tlem ktore bedzie wielkosci prac ktore przedstawialem wczesniej...gdzyz stateczek jest wykadrowany:) arturros-mnie ten painter nie lubi...ale ja go tak:) ps...dzieki za krytyke i pochwale...:)
Napisano 6 Listopad 200519 l niestety sztywniacko troche, brakuje mi luzu z pierwszego posta gdybys go nie pokazal to bym nie mial do czego porownac :] i by bylo super moze pomaz troche nad statkiem na nowej warstwie jakies smugi rozgrzane powietrze itp. :] trzymam kciuki
Napisano 6 Listopad 200519 l Autor hehe wlasnie chodzi o to ze narazie pracowalem tylko nad statkiem teraz sie zajme reszta...i wtedy zobaczymy co wyjdzie:)...trzymaj trzymaj napewno sie przyda tymbardziej ze to moja 2 praca na tablecie wiec roznie moze byc:) ps...masz racje ten post wpynal na wszystkich:d..choc ja sie tu wcale nie dopatruje az tak duzej statyki jak wszyscy mowia...:p
Napisano 7 Listopad 200519 l moim zdaniem powinieneś bardziej rozmazać (przeciwnie do kierunku lotu, o to mi chodzi) jasne elementy statku