Jump to content

Problem z zainstalowaniem 3dsmax

mkk3a

Recommended Posts

Do niedawna miałem 3 partycje – C (systemową), D (nieużywaną) i E (gdzie m.in. był zainstalowany 3dsmax). D i E usunąłem i na ich miejsce utworzyłem partycje D (programem ParticionMagic). Teraz gdy chce zainstalować jeszcze raz 3dsmax, pojawia się napis „error 1327. invalied Drive: E:\” i potem okienko „installation ended prematurely because of an error”. Spróbowałem odinstalować 3dsmax, ale to nie pomogło. Zmiana litery drugiej partycji z D na E też nie pomaga.

Czy da się coś zrobić bez reinstalki windowsa?

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Prawdopodobnie chodzi o to, że musisz z windowsa powywalać wszystkie śmieci po maxie np. wpisy w rejestrze i dopiero wtedy zainstalować maxa.

A tak nawiasem mówiąc, nie lubię tych wszystkich wynalazków w stylu PartitionMagic, ponieważ robią okropny syf w kompie.

z tym systemem to trochę usunalem rzeczy (tzn. akurat w tym kuzyn mi pomógł, bo ja na takich systemowych rzeczach się nie znam). Choć może faktycznie coś jeszcze siedzi w tym rejestrze...

w sumie format C to pewne rozwiązanie i nie takie straszne (30 minut + skopiowanie kilku rzeczy na inne partycje, instalka ps, winampa, winrara i innych rzeczy) ale jakoś mi sie nie chce... (tym bardziej ze robiłem juz format C tydzien temu).

znajdz w googlach jakis program do czysczenia rejestru itp(pelno jest tego, chocby shareware'u) zapuscic test, usun wpisy odnoszace sie do usunietych rzeczy i gotowe, bez formata itd.(brrr zebym ja teraz formata robil to przez tydzien musialbym intalowac rozne softy ;)