Lukasz2244 Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Witajcie Mam nielada problem. Chodzi mi o wykonanie wzgorza. NIe wiem bardzo jak sie zaa to zabrac. Oczywiscie nie ide na latwizne i juz nie raz robilem tak: Box + noise ale efekt koncowy okazywal sie oplakany:(. Moze znacie jakas inna metode na wykonanie owego efektu?. moze jakies tutki?.Zaznaczam ze nie chodzi mi o wykonanie terenu tylko kawalka wyzej wspomnianego wzgorza.z gory dziekuje i pozdrawiam Łukasz.
streaker Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Plane + Displace Plane low poly + MeshSmooth Modelownie splinami + surface W compound object też coś było, chyba Terrain nazwa, ale nie sprawdze, bo nie mam maxa pod ręką.
gregorjan Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Tak z tym terrain można się pobawić za pomocą splinów.. ja proponuję także box do poly i pobawić sie opcją soft selection(jak masz dużo czasu:)
Shogun 3D Napisano 6 Listopad 2005 Napisano 6 Listopad 2005 Jak chcesz to zrobić porzadnie to do tego słuzy Dreamscape albo Vue Infinite. Polecam. :)
Rekomendowane odpowiedzi