Lukasz2244 Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Witajcie Mam nielada problem. Chodzi mi o wykonanie wzgorza. NIe wiem bardzo jak sie zaa to zabrac. Oczywiscie nie ide na latwizne i juz nie raz robilem tak: Box + noise ale efekt koncowy okazywal sie oplakany:(. Moze znacie jakas inna metode na wykonanie owego efektu?. moze jakies tutki?.Zaznaczam ze nie chodzi mi o wykonanie terenu tylko kawalka wyzej wspomnianego wzgorza.z gory dziekuje i pozdrawiam Łukasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
streaker Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Plane + Displace Plane low poly + MeshSmooth Modelownie splinami + surface W compound object też coś było, chyba Terrain nazwa, ale nie sprawdze, bo nie mam maxa pod ręką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorjan Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Tak z tym terrain można się pobawić za pomocą splinów.. ja proponuję także box do poly i pobawić sie opcją soft selection(jak masz dużo czasu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Jak chcesz to zrobić porzadnie to do tego słuzy Dreamscape albo Vue Infinite. Polecam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts