Napisano 6 Listopad 200519 l rhino 3.0 przy instalacji w xp stwierdza, że jest już uruchomiony jakiś rhino i nie można kontynuować instalacji... a był odinstalowany i nie jest uruchomiony... ktoś miał taki problem? może xp przechowuje jakieś pliki, które mówią instalatorowi, że rhinoceros jest aktywny... najweselsze, że rhino 2.0 instaluje i odinstalowuje się bez problemu... może rozwiązanie jest proste ale nie wpadłem na nie... pomocy!
Napisano 6 Listopad 200519 l Ktoś na forum juz miał taki problem tylko nie pamiętam dokładnie kto :( musisz zobaczyc wszystkie tematy o rhino.
Napisano 10 Listopad 200519 l sprzobuj przez: start>uruchom>regedit ... z menu wyszukaj "klucze i wpisy" wszystko co dotyczy "rhino3d", "rhinoceros3d" i "McNeel & Associates" usun wszystko co znajdzie ... czasami taki badziew moze pomoc ... powodzenia
Napisano 10 Listopad 200519 l odinstalowałem rhino i pokazuje tylko ze juz trial jest zainstalowany na tym komputerze ale jesli masz jeszcze limit czasu/save'ów nie wykorzystany to możesz zainstalować mimo to - a jesli idzie o tą jego aktywnosc to juz pod regulmin podchodzi :P
Napisano 10 Listopad 200519 l ja tak mialem :) ale pamietam tylko ze odczeklalem kilka dni sprobowalem ponownie i zainstalowal..... :)
Napisano 22 Listopad 200519 l 1 uruchom instalację 2 Ctrl + Alt + Delete -> Procesy -> prawym na explorer.exe -> zakończ zadanie 3 naciśnij dalej, zainstaluj rhino 4 znowu ctl + alt + delete -> Plik - > Nowe zadanie (Uruchom...) -> explorer
Napisano 23 Listopad 200519 l A zatem dziekuję za podpowiedzi. Po odinstalowaniu rhino pozostał w systemie jakiś taki plik mcneela, którego nie można bylo usunąć, ponieważ windows twierdził, że jest używany. Po kilku próbach delete i restartach plik dał się usunąć i program zadziałał...