Gość radianactive Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Praca konkursowa. Wersja pełna (bo za duże na załącznik :) http://radianactive.com/artwork/cont/multiradian_beachbar.jpg Niewielkie niedociągnięcia wychodzą bo robiłem to w ostatniej chwili 2doby bez snu, sesja 200 zdjęć w ogródku + szparowanie, retusz adaptacji do mojej panoramki (montaż 7 zdjęć) z półwyspu helskiego. Podobno zająłem II miejsce za co dziękuję! Generalnie chyba fajny experyment w odbiorze. Pozdrawiam redakcję .PSD i wszystkie zamieszane osoby! Pan w środku to mój nowy przyjaciel z Trójmiasta "Przemek' ktorego poznalem w te wakacje. Fakt ze jest zastanawiający, a w ogóle kontextu zdjęcia 'niejasny' - to poprostu mój nowy bardzo dobry friend, który jest dla mnie szczególny. Respect dla niego! :)
Vorek Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 dynamiczne, bardzo ciekawe :) Świetny pomysł z wychodzeniem poza kadr Pozdrawiam
miwt Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 hehe fajne...:)..jak kolega wyzej powiedzial dynamizm nadaje charakteru:)
Marcin Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 ps. usunął bym tylko te latające postacie ;]
Konras Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Ah ^_^ jakto jeden czlowiek moze sprawic, ze na plazy staje sie tloczno :)
rakhi Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Świetny fotomontaż!!! Fajny pomysł i wykonanie. Gratulacje.
Marvey Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 całkiem przyjemne w odbiorze tylko te "samoloty" nie bardzo a mała wersja debi$^*%^ wygląda
arturros Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 fajne:) tylko ta impreza w tle cos mi nie pasuje;]
AGmakonts Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 fajne, bardzo fajne i nawet czasami brak shadowsów nie razi
Rekomendowane odpowiedzi