Napisano 9 Listopad 200519 l Czesc, moglby mi ktos doradzic ktory monitor wybrac? :) - Monitor 19" LG Flatron F900B - Monitor 19" NEC FE990 dzieki!
Napisano 9 Listopad 200519 l A moze nokia 446 pro na trinitronie 1200x1024 98Hz za mala kase oddam ;).
Napisano 9 Listopad 200519 l wybierz NeC'a. ale jesli mam być szczery zainwestuj trochę więcej kasy i kup Belineę 10 80 35. Pozdrawiam
Napisano 9 Listopad 200519 l a ja proponuje ci samsunga 959nf, sam jestem jego posiadaczem i w 1600x1200@85hz obraz jest ostry jak zyletka, a kolory sa b.dobrze odwzorowane. do tego ma highlight.
Napisano 13 Listopad 200519 l Też kupiłem Samsunga 959NF, jest wypas! A LG, który podałeś to jakaś lipa, bo obraz wydaje się być wklęsły! Żeby było śmieszniej, w 17" nie ma tego efektu.
Napisano 14 Listopad 200519 l Jeżeli tylko z tych dwóch - to NEC bez dwóch zdań, a jeżeli masz jeszcze możliwość kombinacji to może : IIYAMA HM903DT Sony e530 Sony g520 Swoją drogą mam pytanie, czy może któryś z forumowiczów zetknął się z tą ofertą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70336353
Napisano 14 Listopad 200519 l Swoją drogą mam pytanie, czy może któryś z forumowiczów zetknął się z tą ofertą: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70336353 Łał! Parametry robią wrażenie! Chyba super oferta!
Napisano 14 Listopad 200519 l W sumie oferta jest ciekawa - sam się zresztą noszę z zakupem tego monitora jakiś czas- ta aukcja jest już po raz kolejny - zawsze blisko 10ciu sztuk. Kwestia ważniejsza, czy ktoś miał może przyjemność, lub nie przyjemność zakupić lub oglądac w tym punkcie we Wrocławiu te monitory? Może pomogli by nam forumowicze z Wrocławia którzy by dysponowali wolnym czasem i chęciami by sie wybrac na miejsce i podzielic się wrażeniami :] Bo problem monitorów IIYAMY to nie jakość bo ta jest świetna - tylko trzeba trafić sztuke pozbawioną wad - sam kupowałem jakiś czas temu IIYAME 17" 704UT Blue i jestem z niej bardziej niż zadowolony - ale to był trzeci monitor który dostałem ze sklepu - dwa poprzednie reklamowałem tego samego dnia: jeden miał źle osadzony kineskop - skręcony w osi -odchyłka powyżej 2mm drugi przy wtyku zasilającym wydawał słyszalne (siedząc przed monitorem) trzeszczące dźwięki, no ale trzecia sztuka okazała sie "super" :D Więc bez pomocy się nie obejdzie gdybyśmy chcieli skorzystać z tej oferty :(