Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc,

moglby mi ktos doradzic ktory monitor wybrac? :)

- Monitor 19" LG Flatron F900B

- Monitor 19" NEC FE990

dzieki!

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 947
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

A moze nokia 446 pro na trinitronie 1200x1024 98Hz za mala kase oddam ;).

Napisano

wybierz NeC'a. ale jesli mam być szczery zainwestuj trochę więcej kasy i kup Belineę 10 80 35.

Pozdrawiam

Napisano

a ja proponuje ci samsunga 959nf, sam jestem jego posiadaczem i w 1600x1200@85hz obraz jest ostry jak zyletka, a kolory sa b.dobrze odwzorowane. do tego ma highlight.

Napisano

Też kupiłem Samsunga 959NF, jest wypas!

A LG, który podałeś to jakaś lipa, bo obraz wydaje się być wklęsły! Żeby było śmieszniej, w 17" nie ma tego efektu.

Napisano

W sumie oferta jest ciekawa - sam się zresztą noszę z zakupem tego monitora jakiś czas- ta aukcja jest już po raz kolejny - zawsze blisko 10ciu sztuk.

Kwestia ważniejsza, czy ktoś miał może przyjemność, lub nie przyjemność zakupić lub oglądac w tym punkcie we Wrocławiu te monitory?

Może pomogli by nam forumowicze z Wrocławia którzy by dysponowali wolnym czasem i chęciami by sie wybrac na miejsce i podzielic się wrażeniami :]

Bo problem monitorów IIYAMY to nie jakość bo ta jest świetna - tylko trzeba trafić sztuke pozbawioną wad - sam kupowałem jakiś czas temu IIYAME 17" 704UT Blue

i jestem z niej bardziej niż zadowolony - ale to był trzeci monitor który dostałem ze sklepu - dwa poprzednie reklamowałem tego samego dnia:

jeden miał źle osadzony kineskop - skręcony w osi -odchyłka powyżej 2mm

drugi przy wtyku zasilającym wydawał słyszalne (siedząc przed monitorem) trzeszczące dźwięki,

no ale trzecia sztuka okazała sie "super" :D

Więc bez pomocy się nie obejdzie gdybyśmy chcieli skorzystać z tej oferty :(