messiahone Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Witam, przedstawiam moj nojnowszy projekt (drugi w zyciu:)). Jest to stara ciezarowka z przelomu lat 20 i 30. Wzorowana nieco na ZIS-5. Jak widać jest to baardzo wczesna wersja, ale wlasnie w zwiazku z tym pytam się Was czy przypadkiem juz nie brne w bledy. Co nalezy poprawic? Co jest paskudne itp.
Lukasz2244 Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Jak dla mnie to na ten czas malo mozna napisac. Napewno idziesz w dobra strone, bo to przeciez Twoja wizja. ja tylko przyczepilbym sie do samego rendera i ujecia ->> malo ciekawie go przedstawiasz. Popraw ujecie i render. Pozdrawiam
Bubu Napisano 9 Listopad 2005 Napisano 9 Listopad 2005 Pokaż jakąś referke żeby było z czym poruwnać:)Pokaż siatke :) .Na miniaturcee wygląda ok, lae po powiększeniu widac pare niedociągnięć -troszeczkę za konciasto-szczególnie w oczu zuca się chłodnica i rama podwozia.Dziury w masce (bok) są modelowane czy bolean?? I czy one są napewno równe??
zipper Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 to ja jeszce dorzuce buga na dachu ... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi