Gość yon Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 taka tam kobita. zainspirowana postaciami sf, motyw przeniesiony do fantasy ;) swiatla na szocie brak :o ambient=100%. textura 1024x1024 malowana w ps. 5072 trojkaty. modelowanie i mapowanie w modo. podglad przy texturowaniu w maxie. rig niby jest, ale w sumie tylko taki zeby ustawic postac do szotow... oba pliki jakos po 300kB... obiekt textura
muody Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 moim zdaniem ma problem z podbrodkiem, ale ogolnie fajnie, tekstura nie wiem czemu z nwn sie kojarzy :)
Master Kiełbaster Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 textura ok podbródek ma jak jakiś faraon :P te glany są chyba za duże
ftorek Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 fe - texturka superek (chociaz moze troche wiecej koloru by sie przydalo bo teraz jakos tak monotennie) - ale model mnie przeraza... - normalnie jakas zdeformowana ta postac... i na dokladke jeszcze w oboowiu ortopedycznym :)
bartonfink Napisano 10 Listopad 2005 Napisano 10 Listopad 2005 teksturki bardzo fajne(choc zeczywiscie jakies wieksze zruznicowanie bylo by milsze dla oka) anatomia twarzy lezy w piochu ;) piersi jakies nieteges - niby male a jakies takie obwisle :D hehe choc moze przesadzam nice :) stopy zdecydowanie za duze :) to nie koszykarz tylko drobna kobitka(wnioskujac po ramieniach)
RA Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Ciezko mi jest stwierdzic czy ona ma 17 czy 70 lat. :/
Kruku Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Texturka i model b.dobre tylko dziwne proporcje twarzy :/
Rekomendowane odpowiedzi