latarnik Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 Przysiadłem sobie wczoraj i zacząłem dłubać ten model dla wprawy... Nie trzymam sie jakiś konkretnych limitów, ale staram się zeby miał stosunkowo mało poly... Tekstury narysowałem myszką, są w rozdzialce 512x512. texturka + bump + specular. Jak na razie chyba wychodzi mi lepiej niż ostatnia twarz LP :P pozdrawiam
ftorek Napisano 12 Listopad 2005 Napisano 12 Listopad 2005 spoko - oldskulowo :D troche niepotrzebnie dales lupa na kasku na brzegu - zamiast tego moglbys dorzucic detala do tej maski na przodzie hyhy - spectacular :D pozdro
rzuq Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 widac ta mysze strasznie - brakuje dynamicsow w bruszu -> pora przerzucic sie na tablete Na twoim miejscu majac jedynie gryzonia pod reka bazowalbym na zdjeciach ktore jedynie staralbym sie modyfikowac delikatnie
latarnik Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 ftorek - dzieki ;] , a o co chodzi ze spectacularem? (edit: wszytko jasne, hy, brak w wiedzy, dzieki ;p) darkelf - hmm? co krzywe ? ;] clown - dzieki ;] rzuq - dzieki za rade. tablet mam, tylko ze dosc cienki... za to mysz mam niezla i maluje mi sie nia mniej stresujaco niz tabletem, ale moze musze z nim po prostu powalczyc ;] dzieki jeszcze raz
darkelf Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 imnsho winien byc specular. krzywe te zmarszczki. iwogle, dodge i burn sie.
Rekomendowane odpowiedzi