Taras Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 To same mieszkanie , inny pokOj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Ladne, mi sie podoba. Kolory moze troche monotonne. Zaraz przyjda spece i beda ci wypominac kazdy krzywy vertex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 tak jak w tamtej pracy - nadal podtrzymuje + np identycznie idące słoje drewna na szufladach :) ładnie. edit - telewizor cos nie teges ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Ladne, mi sie podoba. Kolory moze troche monotonne. Zaraz przyjda spece i beda ci wypominac kazdy krzywy vertex. Oj widzę delikatną nierówność na przycisku "Del", na laptopie. 3/10 :) A tak na serio, podoba mi sie ladne swiatlo i materialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 bardzo ładne. jedyne co, to teksturka biurka i szafki. jakaś dziwna i w dodatku się powtarza (i chyba nie do końca jest seamlessowa). poza tym świetnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 Fajney pokoik. Bardzo mi się podoba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 przyjemny klimat, dla klienta w sam raz :) ps. co tak duzo wizek na tej Ukrainie macie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 Do konca listopada mam zrobicz jeszcze pEcz wnEntrz , dwe lazEki, gabinet, pokOj dla sporta ijeszcze coS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 na przyslosc jesli masz to dawaj wieksze rendery, tak jak w pierwszym poscie na przyklad i spokojnie mozesz pomijac polskie znaki jak ą ę, jak widzisz malo kto uzywa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Wedlug mnie bardzo ladnie. Przystepne pomieszczenia robisz. :) OT: kome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 Jak dla mnie za małe te rendery. Mapowanie i textury w niektórych miejscach nie wyszły. Pościel na łóżku trochę dziwna. Poza tym, bardzo ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi