Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Nie chciałem zaczynać nowego tematu, więc sie zapytałem tutaj :)

Czy spotkaliście się z jakimś tutkiem na temat VRayFur`a ?

Napisano
Tutaj jest strona autora SimCloth - dostępne ostatnie wersje + kod źródłowy. Do SimCloth da się dodać wiatr - w opcjach modyfikatora, w rolloucie Integrity jest lista pt.: Space Warps. Klikasz Pick i wybierasz space warp'a ze sceny.
Napisano

jezeli mam tego space warpa i daje to pick to co dalej ? jak zastosowac ten wiatr ?

Napisano

no chyba mi dodało , ale czy nie mozna dodawac jakiegos kierunku tego wiatru ? czy sa jakies inne pluginy dostepne ktore dodaja jakis wiatr czy cos takiego isntnieje.?

Napisano

to nie kumam z tym space warpem bo nie wiem gdzie i co yrobic y tzm spacem , prosze o jakies dokladne rozpisanie tego...

Napisano

to nie kumam z tym space warpem bo nie wiem gdzie i co zrobic y tzm spacem , prosze o jakies dokladne rozpisanie tego...

Napisano

no masz scpace warpa wind ktory wyswietlany jest w postaci takiej ikonki standardowo w postaci kwadratu ze strzalka ale mozna zmienic na spcherical no wiec strzalka pokazuje kierunek wiatru wiec obruc sobie tak by wialo z tego kierunku co chcesz a pozniej pickuj w tym clothie. W sam windzie jak wejdziesz w modify to masz parametry wiatru jak sila turbulencje i inne takie bajerki pobaw sie to nic trudnego.

Napisano

ok dzieki , szukalem nie tam gdzie trezba tego winda ;]

a jeszcze pytanie: co zrobic zeby krawedzie tego falowania nie byly zbyt ostre tzn chce zeby byly lagodnie zaokraglajace sie

a i jeszcze jedno, mianowicie jesli robi zaslone, to musi ona byc zaczepiona na gorze a na dole swobodnie opadac, tyle ze jak zaczepiam vertexami boxa na gorze to pogina mi zaslone i nic z tego nie wychodzi. nie wiem jak to zrobic...

Napisano

hmmm nie kumam z tymi krawedziami ale moze zagesc siatke co do przyczepienia to poszukaj w necie tutka curtain czy jakos tak pamietam ze bylo cos takiego nie wiem czy w helpie maxa tez nie ma cos w tym stylu

Napisano

no wlasnie w tym sęk że nie moge znalezc tego tutka z curtain. jak mozecie to podajcie jakiegos linka . z gory dzieki

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.