masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Witam, pokazuje mój pierwszy wpełni (albo i nie) ukończony model w 3dsm. Generalnie nic w nim trudnego do zrobienia ale jest to moja pierwsza praca więc chociarz z tego względu nie wybluzgacie mnie za błędy :| Dodatkowo robiłem to na maxie 5 bez mentala czy vraya a tekstury w paintshopie więc sorry za jakość :) Przedstawiam w dwóch kolorach :) ,i... I jako ciekawostka z wersji beta : edit: Wystko poprawiłem (temat, linki) Dziękuje ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 inaczej sie wstawia obraz na forum mniejwięcej tak jak z serwera wysyłasz to robisz tak: Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masteryoshi Napisano 26 Listopad 2005 Autor Share Napisano 26 Listopad 2005 Sorry za błędy jeszcze raz!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Chyba ci cos nie wyszło bo nie widac dalej niccc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 ale mam nadzieje, że mi to wybaczycie :D:D niestety nie wybaczymy ;] no ale powaznie , prosil bym abys poprawil temat na własciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 26 Listopad 2005 Share Napisano 26 Listopad 2005 Marcin- Ty to masz dar przekonywania :D a co do modelu to jak na pierwsza pracke to niezłe ! 2 render z tą texturą troszke dziwny ale ogolnie spoko ! Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Coś modne te gitary ostatnio - szkoda tylko że raczej nie ma co za bardzo komentowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Materiały gitary mi nie podchodzą. No i szkoda, że bez GI... Przydałoby się jakieś ciekawsze ujęcie zrobić. Jak na twój pierwszy raz, to całkiem nieźle :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAIRAM Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 No, no jak na "Twoj pierwszy raz" to calkiem sympatycznie wyszło. Tylko render taki bez wyrazu jest...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 Materiały dziwnie wygladaja, szczególnie dwójka, poza tym choćby Light Tracer by dużo dał (pewnie niektórzy mnie opieprzą, ale ja naprawde lubie Skylighta) i no jakieś odbicie na podłodze - to tyle "konstruktywnej" krytyki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 no tak średnio, shadery i światło leżą, jak na początek to nie jest tragicznie ale mogło by.c lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi