Jochan Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Witam ! Przedstawiam mój projekt :) Mile widziane rady i krytyki :) (z tym 2 ostrożnie :P ) Siatka ..
Tymek Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Póki co ładnie. Chociaż... kant pomiedzy lampą a nadkolem trochę za ostry (w porównaniu z np. tym http://www.art-inmotion.com/images/evo/01.jpg). I byłoby miło jakby następna siatka miała MS wyłączony :)
Knysha Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Nie jest zle, ale masz pare bugow przy nadkolu
RA Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Ktory to juz? 4? ;) No ladnie, ladnie narazie. :) pozdrawiam
ReflectVision Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 aha i dawaj rendery z perspective a nie z user view :P
Jochan Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 RA projekt jest 2 - pierwszy był BMW ale niestety nie wykonałem go z paru względów. ten będzie skończony :)
ReflectVision Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 " ten będzie skończony :)" oj uwazaj bo wielu tak mowilo :] a RA nie chodzi o to ktory ry robisz ylko ktory to juz na forum :D
Leru Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Jochan -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Jochan Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 zmieniłem temat wątku :) oraz zapoznałem się z regulaminem :D Jutro ciąg dalszy ..... A co do tego ze skończe to miałem na myśli "skończe tylko nie wiem jaki będzie efekt końcowy :D
hkropinski Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 na razie ładnie ci idzie, czekam na update'y, pozdr
Jochan Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 No to mały update :P po długiej przerwie
miwt Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 no nie znow evo:o...rozumiem ze auto piekne...ale czy nie lepiej byc orginalnym i zarzucic czyms innym?:D
sysol Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Ciekawe Czy Naprawde Jest Tak Jak Śmiali SiĘ W Top Gear, Że Evo Ix To Lancer Evo Viii Tylko Z Innym Znaczkiem Na Klapie Z TyŁu Hehe .... No Ale Narazie MoŻe ByĆ WyglĄda Jak Lancer !!:] Auto Jest Cooltowe Dlatego Tak DuŻe Nim Zainteresowanie .... Pozdrawiam ......
Ardeni Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 A mi się to auto nie podoba, a co do modelu, to z tej odległości to troche mało widać, dawaj bliższe renderki.
..:: WIKTOR ::.. Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Znowu Lancer... Zaczyna sie tak jak ze slynnym Audi TT... Ale ile mozna...!!?? Zrobilby ktos wkoncu jakies Audi S1, Lancie Stratos (w sumie ja ją zrobie), albo wogole jakis "nietypowy" samochod... Nietypowy w sensie rzadko spotykany na forach bo sie nudno robi przez taka masowke... A co do modelu to Ardeni ma racje - dawaj rendery z bliska. Aaaa daj tez siatke, ale bez meshsmootha! Zebysmy wiedzieli jaki masz styl/sposob tworzenia. I ogolnie trzymam kciuki i prosze o ciag dalszy prac! :)
Rekomendowane odpowiedzi