dziadek_mrus Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Witam! Jest to moja pierwsza wizualizacja , licze na komentarze :) Pozdrawiam!
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 wielka szkoda że nie jest oświetlone tymi dwoma lampami. trochę brakuje reflecta na kafelkach i razi ich różny tiling. jak na pierwszą to nie jest źle :D
JunioR Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 niejestem pewien ale wydaje mi sie ze wanna jest za wysoka. a tak ogólnie to pusto, jakis ręcznik by sie przydał, perfumy, kosmetyki, szampony itp :p
dziadek_mrus Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 dzięki za komentarze:D tweety: wyrenderowane w v-ray'u .
tweety Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 mental lepiej by sobie poradził ;) a tak na serio: nie podoba mi się połączenie wanny z kafelkami, brakuje fugi i krawędzi wanny. same kafelki też są różnej wielkości: na ścianie i na wannie. półki coś puste są: postaw tam chociaż kilka przedmiotów. Pozdrawiam
El Wieczor Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 No ogólnie mało refleksów. Ujęcie jakieś krzywe. Tylko dwa kolory. Oświetlenie też nie to, co trzeba. Ale jak na pierwsze viz. ... ;)
Rekomendowane odpowiedzi