Horus Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Praca Woroszyłowa mnie pozarla, przezula i wyplula, ale sie pozbieralem i zaczynam pracowac nad Puma :)
slayer2004 Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Jestem Pierwszy :D A więc, koła podobają mi się, fajne i dokładnie wykonane detale. Nie znam się dokłanie na historii tego pojazdu, więc pod tym względem oceniać go nie będe. Powodzenia w dalszej pracy.
polka dot Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 daj jakieś referki :) technicznie bardzo ładnie.
Horus Napisano 27 Listopad 2005 Autor Napisano 27 Listopad 2005 Calosc wygladala tak: http://ww2photo.mimerswell.com/tanks/d/sdkfz/sd234/02568.jpg http://www.panzernet.net/panzernet/fotky/obrnenavozidla/234/002.jpg
Gość evolved Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 To się orzeźbisz trochę : P. Dobry start. Powodzenia.
Leru Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Scud -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
mus_Spajder Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 W sumie jedyne co można oceniać to zawieszenie i koła. Zawieszenie jest super widać że się naprawde postarałeś co do kół to felgi na referkach nie są aż wypukłe no i bierznik się troche różni (rozumiem przecież mogą być różne wersje) ten na referkach mi się bardziej podoba. Ogólnie mam przeczucie że będzie to bardzo dobra pracka i czekam na więcej.
Horus Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 Zdjecie zawieszenia pochodzi z troszke innego modelu, felgi w moim sa raczej dobre. Z opon nie jestem zadowolony, ale to na koniec poprawie :-)
aspenboy Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Zapowiada się szczegółowy model :) na razie zawieszenie plus koła wyglądają super - czekam na więcej :D
kliment woroszyłow Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Moje zdanie znasz. jak utrzymasz do końca ten poziom "detaliczności" to bedzie bardzo dobrze. trzymam kciuki. render mi sie nie podoba. ale to wiesz.:P
MohSETH Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Kurcze, stary piękna robota... Strasznie mi się opony i koła podobają:) Dzięki nim widać masywność pojazdu:) Pozdrawiam
Horus Napisano 4 Grudzień 2005 Autor Napisano 4 Grudzień 2005 Nie wiem, czy nie powinienem lekkiego chamferka na kanty bieznika zasadzic, bo troche za ostre mi sie wydaja. A pozatym maja bledy w siatce w paru miejscach, bo byly booleanem wycinane. Ale jako ze to animka nie bedzie to je obkrecilem tak ze bledy dotykaja ziemi i chyba moze tak zostac.
-=S3B=- Napisano 4 Grudzień 2005 Napisano 4 Grudzień 2005 Super modelik sie szykuje. Bardzo mi sie podoba. A bledow nie widac wiec jest ok:) Pozdrawiam
Horus Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Zaczynaja sie schody, bo nigdzie nie moge znalezc pozadnych zdjec detali :-( Gdyby ktos przypadkiem mial zdjecie elementu mocujacego kanister (szczegolnie polaczenie metalowej czesci z paskiem) to bylbym baaaardzo wdzieczny :-)
Rekomendowane odpowiedzi