Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Praca Woroszyłowa mnie pozarla, przezula i wyplula, ale sie pozbieralem i zaczynam pracowac nad Puma :)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem Pierwszy :D

A więc, koła podobają mi się, fajne i dokładnie wykonane detale. Nie znam się dokłanie na historii tego pojazdu, więc pod tym względem oceniać go nie będe.

Powodzenia w dalszej pracy.

Napisano

To się orzeźbisz trochę : P. Dobry start. Powodzenia.

Napisano

W sumie jedyne co można oceniać to zawieszenie i koła. Zawieszenie jest super widać że się naprawde postarałeś co do kół to felgi na referkach nie są aż wypukłe no i bierznik się troche różni (rozumiem przecież mogą być różne wersje) ten na referkach mi się bardziej podoba. Ogólnie mam przeczucie że będzie to bardzo dobra pracka i czekam na więcej.

Napisano
  • Autor

Zdjecie zawieszenia pochodzi z troszke innego modelu, felgi w moim sa raczej dobre. Z opon nie jestem zadowolony, ale to na koniec poprawie :-)

Napisano

Zapowiada się szczegółowy model :) na razie zawieszenie plus koła wyglądają super - czekam na więcej :D

Napisano

Kurcze, stary piękna robota... Strasznie mi się opony i koła podobają:) Dzięki nim widać masywność pojazdu:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie wiem, czy nie powinienem lekkiego chamferka na kanty bieznika zasadzic, bo troche za ostre mi sie wydaja. A pozatym maja bledy w siatce w paru miejscach, bo byly booleanem wycinane. Ale jako ze to animka nie bedzie to je obkrecilem tak ze bledy dotykaja ziemi i chyba moze tak zostac.

Napisano

Super modelik sie szykuje. Bardzo mi sie podoba. A bledow nie widac wiec jest ok:) Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Zaczynaja sie schody, bo nigdzie nie moge znalezc pozadnych zdjec detali :-( Gdyby ktos przypadkiem mial zdjecie elementu mocujacego kanister (szczegolnie polaczenie metalowej czesci z paskiem) to bylbym baaaardzo wdzieczny :-)