Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Praca Woroszyłowa mnie pozarla, przezula i wyplula, ale sie pozbieralem i zaczynam pracowac nad Puma :)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jestem Pierwszy :D

A więc, koła podobają mi się, fajne i dokładnie wykonane detale. Nie znam się dokłanie na historii tego pojazdu, więc pod tym względem oceniać go nie będe.

Powodzenia w dalszej pracy.

Napisano

To się orzeźbisz trochę : P. Dobry start. Powodzenia.

Napisano

W sumie jedyne co można oceniać to zawieszenie i koła. Zawieszenie jest super widać że się naprawde postarałeś co do kół to felgi na referkach nie są aż wypukłe no i bierznik się troche różni (rozumiem przecież mogą być różne wersje) ten na referkach mi się bardziej podoba. Ogólnie mam przeczucie że będzie to bardzo dobra pracka i czekam na więcej.

Napisano
  • Autor

Zdjecie zawieszenia pochodzi z troszke innego modelu, felgi w moim sa raczej dobre. Z opon nie jestem zadowolony, ale to na koniec poprawie :-)

Napisano

Zapowiada się szczegółowy model :) na razie zawieszenie plus koła wyglądają super - czekam na więcej :D

Napisano

Kurcze, stary piękna robota... Strasznie mi się opony i koła podobają:) Dzięki nim widać masywność pojazdu:)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Nie wiem, czy nie powinienem lekkiego chamferka na kanty bieznika zasadzic, bo troche za ostre mi sie wydaja. A pozatym maja bledy w siatce w paru miejscach, bo byly booleanem wycinane. Ale jako ze to animka nie bedzie to je obkrecilem tak ze bledy dotykaja ziemi i chyba moze tak zostac.

Napisano

Super modelik sie szykuje. Bardzo mi sie podoba. A bledow nie widac wiec jest ok:) Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Zaczynaja sie schody, bo nigdzie nie moge znalezc pozadnych zdjec detali :-( Gdyby ktos przypadkiem mial zdjecie elementu mocujacego kanister (szczegolnie polaczenie metalowej czesci z paskiem) to bylbym baaaardzo wdzieczny :-)