soshka.cg Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 jak w temacie - sam nie wiem cóż to jest ;)
Salvator Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 tak się kończy nadmierne spożywanie grochówki, jelita musiały tego w końcu nie wytrzymać ;] miejscami bardzo ładnie, ale są też miejsca w których wszystko (łącznie z teksturkami) się rozmyło i straciło formę. ojojoj nie mogę na to patrzeć po obiedzie ;]
mr_marchew Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Fajny model, kapitalnie by mógł wyglądać w jakiejś animacji, już widzę te podskakujące fałdy ;) Ale do rzeczy. Dlaczego on się tak błyszczy? Ja rozumiem, że tłusty, a tłuszcz się ma błyszczeć ;) no ale bez przesady... Wygląda jakby był polakierowany. Dalej: czy on ma dwa odbyty na ręce po drugiej stronie łokci? :D No i szkoda, że teksturka się tak rozmyła bardzo na brzuchu. Poza tym chętnie zobaczyłbym z bliska render twarzy.
Shogun 3D Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Hmmm... znam pewną osobę, która mogłaby mi zdradzić o jaki gatunek chodzi ale nie lubi ona jak sie jej zadaje pytania dot. jej pochodzenia i potrafi się odwinąć. Totez nie zapytam jej o to i będziemy juz na zawsze mogli snuć na ten temat jedynie hipotezy...
Mkbart Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Fajne niewiadomo co ci wyszło :), ale pierwszy raz widzę, żeby komuś brzuch się uśmiechał ;]
briz Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 trochę obleśny ... ale jest super ;) i rzeczywiście fałdy na brzuchu powinny być raczej bardziej opadające
Mrw1980 Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 tak chyba wygląda przyszłośc wszystkich tych co za duzo przy kompie siedzą he he... a tak poważnie to zgadzam się z Kome troche przesadzone w niektórych miejscach
Rekomendowane odpowiedzi