Cpt.Obvious Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 Oto Zenek, jedna z moich pierwszych ukończonych prac w 3ds:)Cholera, za mało umiem...[yes] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kveldulv Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 [boje się][boje się][boje się][boje się] Aaaa to wygląda jak pluszowa wersja gremlinów lub critersów !! Wypas !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Lipiec 2003 Share Napisano 19 Lipiec 2003 46:46 - czym!!?? Jeez, rzeczywiscie wolno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Słodki... Myślę że szybko się wyrobisz w 3D jak będzie ci bardzo zależeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Hehehe... fajny, taki... pluszowy :) Mnie się podoba, bo jest w prosty sposób zrobiony, bez żadnego skomplikowanego modelingu, a ma w sobie to coś pluszowego :D Bardzo fajny obrazek :) [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2003 render dlugi bo na szajs maszine:(Ale dzieki ze sie podoba, niedlugo cos zarzuce jeszcz, teraz zarywam noce nad maxem i moze sie czegos naucze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 a jakim kompem dysponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bor Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 no zenek pierwsza klasa!!! [lol2][lol2][lol2] to twoj kumpel? brat? [rotfl2][rotfl2][rotfl2] super, hehehe [piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2003 duron 892Mhz na szynie 105Mhz i 384sdr, licho:( --- Bor:TO muj przyjaciel w pracy[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misic Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Eeeeeee, to spoko masz maszynę... ja działam na duronie 700, więc masakra... biorąc pod uwagę jeszcze to, że czeka mnie render Forda Focusa, prawdopodobnie kilkanaście godzin :((((((((((((( [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartq Napisano 20 Lipiec 2003 Share Napisano 20 Lipiec 2003 Jaki ford focus jaki ford focus??????? :P:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 21 Lipiec 2003 Share Napisano 21 Lipiec 2003 Nieźle Zenek, nieźle [lol2][lol2][lol2] Bardzo przytulny ten modelik - i śmieszny w dodatku. Dla mnie śuper :D:D:D:D:D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dreda Napisano 20 Sierpień 2003 Share Napisano 20 Sierpień 2003 :D fakt, Zenek jest wyczesany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 23 Sierpień 2003 Share Napisano 23 Sierpień 2003 zenek jest spoko :D.. .. hi hi hi podoba mi sie :D wyraz jego twarzy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2003 Originally posted by rebuzz zenek jest spoko :D.. .. hi hi hi podoba mi sie :D wyraz jego twarzy :P [lol] No tak, on chce jeść [lol] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 ehe..i je stopami ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 24 Sierpień 2003 Share Napisano 24 Sierpień 2003 Zenek nie potrzebuje rąk do jedzenia. On pożera wzrokiem [lol2]. Bardzo fajna praca. Prosta i z humorem. Tak trzymaj [soczek]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nestor Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Hyh.. ciekawe podejscie do tej postaci :) Rozumiem ze wzorowales sie na dust puppy z userfriendly? :P Dla nieswiadomych : www.userfriendly.org bardzo fajowy komiks o geekach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 11 Wrzesień 2003 Share Napisano 11 Wrzesień 2003 he he fajny klient - rzadko bywa u fryzjera chyba - taki kuzyn Rumcajsa - - [lol2] - - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 12 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2003 No panowie, widzę że Zenek robi ogólnopolską karierę:)Nie wzorowałem się na niczym poza małą maskotką wielkości pudełka zapałek jako reklamówka leku nie pamietam marki.Zenek to dobry towarzysz stoi na monitorku i nadzoruje szybkosc pracy[lol2] Pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi