Napisano 19 Lipiec 200321 l Oto Zenek, jedna z moich pierwszych ukończonych prac w 3ds:)Cholera, za mało umiem...[yes]
Napisano 19 Lipiec 200321 l [boje się][boje się][boje się][boje się] Aaaa to wygląda jak pluszowa wersja gremlinów lub critersów !! Wypas !! [piwo]
Napisano 20 Lipiec 200321 l Słodki... Myślę że szybko się wyrobisz w 3D jak będzie ci bardzo zależeć.
Napisano 20 Lipiec 200321 l Hehehe... fajny, taki... pluszowy :) Mnie się podoba, bo jest w prosty sposób zrobiony, bez żadnego skomplikowanego modelingu, a ma w sobie to coś pluszowego :D Bardzo fajny obrazek :) [rotfl2]
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor render dlugi bo na szajs maszine:(Ale dzieki ze sie podoba, niedlugo cos zarzuce jeszcz, teraz zarywam noce nad maxem i moze sie czegos naucze:)
Napisano 20 Lipiec 200321 l no zenek pierwsza klasa!!! [lol2][lol2][lol2] to twoj kumpel? brat? [rotfl2][rotfl2][rotfl2] super, hehehe [piwo][piwo][piwo]
Napisano 20 Lipiec 200321 l Autor duron 892Mhz na szynie 105Mhz i 384sdr, licho:( --- Bor:TO muj przyjaciel w pracy[piwo]
Napisano 20 Lipiec 200321 l Eeeeeee, to spoko masz maszynę... ja działam na duronie 700, więc masakra... biorąc pod uwagę jeszcze to, że czeka mnie render Forda Focusa, prawdopodobnie kilkanaście godzin :((((((((((((( [rotfl2]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Nieźle Zenek, nieźle [lol2][lol2][lol2] Bardzo przytulny ten modelik - i śmieszny w dodatku. Dla mnie śuper :D:D:D:D:D Giorgione
Napisano 23 Sierpień 200321 l zenek jest spoko :D.. .. hi hi hi podoba mi sie :D wyraz jego twarzy :P
Napisano 24 Sierpień 200321 l Autor Originally posted by rebuzz zenek jest spoko :D.. .. hi hi hi podoba mi sie :D wyraz jego twarzy :P [lol] No tak, on chce jeść [lol]
Napisano 24 Sierpień 200321 l Zenek nie potrzebuje rąk do jedzenia. On pożera wzrokiem [lol2]. Bardzo fajna praca. Prosta i z humorem. Tak trzymaj [soczek].
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Hyh.. ciekawe podejscie do tej postaci :) Rozumiem ze wzorowales sie na dust puppy z userfriendly? :P Dla nieswiadomych : www.userfriendly.org bardzo fajowy komiks o geekach :)
Napisano 11 Wrzesień 200321 l he he fajny klient - rzadko bywa u fryzjera chyba - taki kuzyn Rumcajsa - - [lol2] - - - pozdrowionka
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Autor No panowie, widzę że Zenek robi ogólnopolską karierę:)Nie wzorowałem się na niczym poza małą maskotką wielkości pudełka zapałek jako reklamówka leku nie pamietam marki.Zenek to dobry towarzysz stoi na monitorku i nadzoruje szybkosc pracy[lol2] Pozdrawiam[piwo]