araneus Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Postanowiłem spróbowac swoich sił w modelowaniu. To mój pierwszy "większy" model w maxie. Ma to być czołg KW2 model z roku 1941. Na razie jest kadłub, wieża i koła. Brakuje tylnej cześci wieży (właz i km) oraz gąsienic. No dobra więc wystawiam pupe do bicia. http://img226.imageshack.us/img226/2640/kw212qo.jpg http://img370.imageshack.us/img370/539/kw223hi.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 a nie ma co bic araneus fajowo ci idzie nie mam pojecia o czołgach ale ta wiezyczka toche duza ale pewnie tak ma byc .................... CO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2005 Dzieki. Tak, wieża jest wyjatkowo duża, bo w tym czołgu bylo dzialo 152 mm. Trochę ryzykowne robic akurat ten model czołgu bo na forum jest sam towarzysz Kliment Woroszyłow. Za taka zuchwałośc może mnie wyslać na wakacje do tajgi ;) Link do referek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Witam! Bardzo ładnie! Chociaz czołg jest brzydki;) Nie wygładziłeś przedniego koła czy tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 1 Grudzień 2005 Share Napisano 1 Grudzień 2005 Jak na razie fajniutko zobaczymy jak będzie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 2 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2005 ops, rzeczywiście nie wygładziłem koła. Teraz przede mną chyba najtrudniejsza część czołgu - gąsienice. Z innej beczki: Jak dołaczyć miniaturkę do tytułu tematu. Bo na razie jest tylko spinacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Na razie super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 edytujesz pierwszy post i klikasz na "zarzadzaj zalacznikami" ladnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 ach! yeah! (i inne okrzyki zachwytu) moj ulubiony czolg, najladniejszy, najpotezniejszy, naj... bardziej radziecki:) zaklady kirowskie sie popisaly:] mam nadzieje ze wyjdzie conajmniej slicznie. i je.ac acht koma acht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 6 Grudzień 2005 Share Napisano 6 Grudzień 2005 No pieknie!! nie dość ze ktos sie powazył na....to na dodatek wyzwala swoim zuchwalstwem takie nieodpowiedzialne wystapienia niejakiego darega!! tu juz powinien wkroczyć resort tow. Berii!! :) będe zagladał...zachowaj czujność araneus zuchwalcze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
araneus Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 Raport z postępów nad projektem towarzyszu Woroszyłow. Gasienice gotowe, przednie koło wygładzone, poprawione kilka innych drobnych błedów: Przy gasienicach jest błąd - z tyłu są "zerwane". Inny bład to łaczenie wieży z kadłubem - kanciaste jakieś. Jest pewnie jeszcze mnóstwo innych, postaram sie je, z Waszą pomoca towarzysze, sukcesywnie poprawiac ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 To jest piekne! Gdybyś nie powiedzieł o tych błędach to na pewno bym ich nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dmk Napisano 26 Grudzień 2005 Share Napisano 26 Grudzień 2005 No ładny model, właśnie myślałem, że wieżyczka za duża no ale tak ma być :). Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi