Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość George82
Napisano

nice... Tylko co tam robi to kolo sterownicze? :] Pozdro

Napisano

... i dlatego w vue nie robie widoczków a niby to program wlaśnie do tego;)

Powaznie to sympatycznie, taka sielanka, tylko sobie tam gdzieś przycupnąć z browarkiem...

Napisano

gdy to zobaczyłem myślałem, że to2d fajne mi się podoba...

takie pytanie do ciebie: -czy warto się zainteresować tym vue, dobre to jest :\]

Gość George82
Napisano

Master Kiełbaster:

stocznia, stocznią, ale po co to koło?! ;]

Napisano

hehe, to nie kolo sterownicze tylko kolo od wozu, kolo sterownicze ma taki dyngsy wystajace... :]

xeav: zalezy, na pewno to nie jest konkurecja dla maxa, xsi, czy innej majki, ale pewne rzeczy mozna zrobic w nim duzo szybciej i latwiej, wiec jako uzupelnienie jest bardzo ok. Dobry program do pewnych celow jak to zwykle bywa, do tego na prawde latwy w odsludze, ma duzo gotowcow, z ktorych mzoesz, ale nie musisz korzystac, polecam looknac na strone producenta, jest tam sporo materialow, gdzie jest pokazane co to moze i co mozna z tym zrobic.

Napisano

Baton: ufff... ;)

ToTylkoJa: takie kolorki mialy wlasnie byc, jak sam zauwazyles to kicz

mintrill: dzieki,

AGmakonts: za ostro? tzn?

gregorjan: przenosilem budyneczek z maxa do vue i nic poza tym, w druga strone tez nic. Czym? niczym... 3dsem

Gedeon: bardzo mi milo, ze uwazasz, ze fajnie wykonane, co nie przeczy kiczowatosci :]

Napisano

za ostro tzn za wielkie kontrasty, za wielkie nasycenia, brak dofa i glowa, mogłeś z tego zrobić taka sielankową, senną scenke a weszedł kicz, nie tragiczny ale zawsze kicz, pobaw się troche w ps i bedzie cacy

Napisano

hmmm... bawilem sie troche w ps, dodalem lekkiego dofa i glowa, ale nie chcialem przesadzic. Moze jeszcze na chwile do tego wroce i sprobuje troche mocniej pojechac z tymi efektami skoro tak piszesz.

Napisano

O co kaman w miejscu, które zaznaczyłem?

to jest chyba komin, taki jakiś grubaśny...może to od tej stoczni (co każe wnioskować że pewnie ona jest ukryta pod ziemią :D)

a co do pracki to fajniuchna..podobają mi się te góry w tle :)

Napisano

Faktycznie, takie sielankowe scenki wymagają nasyconych kolorów. Osobiście uważam, że wszysy tak na nie narzekają, a w rzeczywistości pełne nasycone kolory jest bardzo trudno wyważyć, by nie przegiąć i dlatego wiele osób ich unika. Tobie to się udało, do TEJ sceny moim zdaniem to pasuje.

Ja się tak zabieram do tego Vue jak sójka za morze...

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności