Marek G Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Kuchnia zrobiona w ciągu 1 dnia render oczywiście vray- oceniajcie.
naeq Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 no wsyztsko nawet ładne, no ale brakuje tej realisttyczności... no i te Shadery źle dobrane, popracuj jescze nad tym, ogołem jest OK :)
mentaller Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 jakoś jpeg'a jest mówiąć łagodnie straszna ;]. możesz zarzucić lepszą ?
Master Kiełbaster Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 płytki na ziemi i ścianie brzydkie i chyba nie w skali, brak listew. za to krzesłą ładnie wyszły
Huter Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 Tak sobie patrze na roślinkę i wydaje mi się, że chyba lewituje... choć może to złudzenie moje ;)
Marek G Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Napisano 7 Grudzień 2005 JunioR - pleśń w nowym mieszkaniu też się zdaża :-), a te odbicie nie wiem dlaczego powstało? Master Kiełbaster - plytki sa w skali podłogowe 50x50, dobże że chociaż krzesła są ok hi mentaller - jakość jpg jest ograniczona 80kb, Huter - coś chyba wypaliłeś :-) stoi na podłodze dzieki za opinie do następnych vizek bardziej się przyłożę
SWRSC Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 nie masz przypadkiem jakiegoś swiatła w pomieszczenie - te odbicia wskazują na to, ze coś tam jest
7gaga Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 to chyba jakies omni. dziwne ze JunioR nie zaznaczyl na czerwono tego odbicia na podlodze bo to chyba to samo zrodlo co na szafkach;) material na blacie wyglada jak mech:) ale jak na jeden dzien roboty to u mnie by to wygladalo gorzej ...
Huter Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 [...] Huter - coś chyba wypaliłeś :-) stoi na podłodze [...] Nie pale, nie pije, nie rozrabiam :P ... czasem tylko chodze ospłay ... (jak 3h się śpi) ... nie miałem na myśłi donicy ... ale mi te liście jakoś dziwnie wyglądają ... ale to tylko moje prywatne zdanie ... hehe
tomeg Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 tak ,to widac ze w ciagu dnia:) ale fuga na podłodze ma chyba z centymetr poza tym kafle giganty
Rekomendowane odpowiedzi