thorgal Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 scenke tą zrobilem specjalnie dla malej dziewczynki o imieniu Elizka.. wiec wezcie pod uwage to ze jest to dla 3 letniego dziecka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razor Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 ciekawa technika renderingu, to maxwell ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 ładne materały i subtelne GI. powinna być rekomka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Fajne ;] Szkoda że te pingwiny jak kręgle takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 tweety gdby dal ta pracke na cgtalk to by dostal to co masz w avatarze :D eeyyy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 5 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2005 sie nabijacie ze mnie.. :( a ja tylko chcialem zrobic cos prostego, nieskomplikowanego i bez "zbednego" teksturowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 dlaczego snieg jest u ciebie szary? cienie mógłbys chociaz dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Przynajmniej anatomia na + mam na mysli O-o hahahahahaha juz to mam na tapetce :D rewelacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 Niezła armia pingwinów :D rendery wyglądają jak z filmu "Marsz pingwinów", ktory podbił Amerykę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 5 Grudzień 2005 Share Napisano 5 Grudzień 2005 pingwiny na 1 renderku mają niezły wyraz twarzy, jak by cos kombinowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2005 to jest wersja ostateczna mojej pingwinkowej scenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 hmm... praca ciekawa jednak jest wiele niedoskonałości. materiały mnie nie przekonują, światło bardzo słabe, drzewka nie pasują i pingwiny jakieś takie dziwne, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Gdyby to byly pinwginki linuxowe... lepsze drzewka, to moze by wjechalo u mnie na tapetke, bo ogolnie nie jest zle :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 8 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 8 Grudzień 2005 przemysle to wesoledi.. moze jeszcze bedize mi sie chcialo cos tam pozmieniac.. a moze nie... zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Hehehe:) Fajne:D Czemu jak ja miałem 3 latka to mi nikt nic takiego nie zrobił:>:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 najlepszy jest ten co sie zastanawia co zrobic z ta kula sniegu :] a i jeszcze pytanko thorgal... skad ten dym z igla? co oni tam sobie ognisko zrobili ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Te kulki ci troche nie wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukovsky Napisano 14 Grudzień 2005 Share Napisano 14 Grudzień 2005 Nie wierzę w to, że wszystkie Poradnie Zdrowia Psychicznego są już zajęte :) Ludzieeeeeeeeeeee !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi